Stoiximan Super League

Το σερί του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και η Καραμπάγκ

Τρομερό είναι το σερί νικών που έχει ο ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, ύστερα και από τη χθεσινή νίκη στην Τούμπα, με τους Θεσσαλονικείς να στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στο ματς με την Καραμπάγκ.

Εννιά σερί νίκες μετράει ο ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, ύστερα από τη χθεσινή επικράτηση με σκορ 1-0 μέσα στην Τούμπα με το γκολ του Μάτος στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Η τελευταία φορά που οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν από την «Ένωση» ήταν τον Μάρτιο του 2010, όταν είχαν χάσει με 1-0 με γκολ του Μπλάνκο.

Από εκεί και πέρα, οι «ασπρόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Καραμπάγκ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος περιμένει την επιστροφή των Τζαβέλλα και Πέλκα στη διάθεσή του για τον αγώνα με τους Αζέρους. Οι δύο παίκτες είχαν μείνει εκτός λόγω ενός προβλήματος και ασθένειας, αντίστοιχα.

Το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλό μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και όλοι ελπίζουν αυτή να αποτελέσει την αρχής, ενός νέου ξεκινήματος για τους Θεσσαλονικείς, καθώς ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x