Stoiximan Super League

Το σήκωσαν οι μικροί του ΠΑΟΚ! (video)

Για δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στη Super League K17, επικρατώντας αυτή τη φορά 2-1 στον τελικό κόντρα στην Ξάνθη. Δείτε το πάρτι που στήθηκε μετά τη λήξη.

Πρωταθλητής στην κατηγορία Κ17 στέφτηκε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε 2-1 της Ξάνθης στον τελικό του Final-4 που διεξήχθη στο Περιστέρι.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τα ηνία στο 18’ με σουτ του Χατζηστράβου.

Ο Μερλιόπουλος ισοφάρισε στο 26’ με κεφαλιά, όμως ο ΠΑΟΚ απάντησε ξανά στο 42’ με τον Τζοβάρα για το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη πίεσε για την ισοφάριση, όμως ο ΠΑΟΚ παρέμεινε ανώτερος, έχοντας, μάλιστα, τρεις ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμα. Γκαργκαλατζίδης και Λυρατζής που δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν, ενώ ο πρώτος είχε δοκάρι στο 80’.

Ξάνθη: Σαββίδης, Χασάνογλου (Τενεκές 86'), Παπάζογλου, Θεοφυλάκης, Πεταλωτής, Μελιόπουλος, Ιωσηφίδης (Σπυριντόνωφ 91'), Τσαπάρης (Τζιβανόπουλος 22' - Φιλιππίδης 78'), Ιωάννου (Αθανασιάδης 56'), Σουλεϊμάν, Καλογιάννης.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Τσαούσης, Δημητρίου, Βουτσάς, Μελεζίδης (Νουκαρής 80'), Χατζηδιμπάς (Παπαθανασίου 61'), Τζοβάρας, Χατζηστράβος, Αηδονίδης, Λυρατζής (Γαϊτανίδης 95'), Γκαργκαλατζίδης (Υφαντίδης 90').







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x