Stoiximan Super League

Το σημείο-κλειδί για τη μεταγραφή Λέσκοτ στην ΑΕΚ

Από έναν εξωαγωνιστικό παράγοντα φέρεται να εξαρτάται η μεταγραφή του Τζολέον Λέσκοτ στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, η οικογένεια του παίκτη θα κρίνει εν πολλοίς αν μετακινηθεί στην Ελλάδα.

Μια παράμετρος που δεν αφορά αγωνιστικούς λόγους θα βαρύνει την απόφαση του Τζολέον Λέσκοτ για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του, σύμφωνα με τους Άγγλους.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της, έγκυρης σε θέματα Άστον Βίλα, «Birmingham Mail», ο 34χρονος στόπερ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ.

Σημειώνεται λοιπόν ότι η στάση που θα κρατήσει η οικογένειά του (εξαιτίας της οποίας χάλασε η μετακίνησή του προ ημερών στη Ρέιντζερς) θα καθορίσει εν πολλοίς αν θα έρθει στην Ελλάδα.


Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει

«Η ΑΕΚ είναι σε προχωρημένες συνομιλίες με τον Τζολέον Λέσκοτ και προσπαθεί να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα. Οι συζητήσεις συνεχίζονται με τον παίκτη, ο οποίος ενημερώθηκε ότι δεν έχει μέλλον στην Άστον Βίλα.

Ο Λέσκοτ την περασμένη εβδομάδα σχεδόν ήταν παίκτης της Ρέιντζερς, ωστόσο αποφάσισε ο ίδιος να μην προχωρήσει τη μεταγραφή και διέκοψε τις επαφές για οικογενειακούς λόγους. Νωρίτερα υπήρξε ενδιαφέρον και από τους LA Galaxy, το οποίο πλέον δεν ισχύει, ωστόσο ο Άγγλος διεθνής έχει κι άλλες επιλογές.

Βέβαια ο Λέσκοτ αν κάνει το ταξίδι στην Αθήνα θα προχωρήσει σε μια μεγάλη θυσία καθώς έχει περάσει όλη την καριέρα του στην Αγγλία.

Η μεταγραφή του στη Ρέιντζερς σταμάτησε, όταν ο ίδιος αποφάσισε να μην μετακινηθούν μαζί του η σύζυγός του και οι κόρες του. Οπότε σαφώς και η οικογένειά του θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της σε πιθανή συμφωνία του Λέσκοτ με την ΑΕΚ και τη μετακόμισή του στην ελληνική πρωτεύουσα. Αναμένεται να έχει αποφασίσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες, ωστόσο η ΑΕΚ ελπίζει να ξέρει την απόφασή του πριν το Σ/Κ (σ.σ. δηλαδή σήμερα)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x