Stoiximan Super League

Το σκέφτεται για δύο θέσεις ο Μπέντο

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος αναλύει τις σκέψεις του Πάουλο Μπέντο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Φάληρο σ' ένα ντέρμπι που οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να βάλουν τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα (ήττες από Λάρισα και ΑΠΟΕΛ) και ο τεχνικός των πειραιωτών, Πάουλο Μπέντο καταστρώνει τα πλάνα του για τη “μάχη” με τους “κιτρινόμαυρους”. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου την προετοιμασία του για τον αγώνα με την “Ένωση” και οι πληροφορίες απ' του Ρέντη αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή “παίζονται” δύο θέσεις για την εντεκάδα του Ολυμπιακού.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η μία έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Εστέμπαν Καμπιάσο και τον Αντρέ Μάρτινς να διεκδικούν τη θέση στο βασικό σχήμα. Το άλλο δίλημμα του Πάουλο Μπέντο έχει να κάνει με το ποιος θα είναι ο επιτελικός μέσος, με τον Πορτογάλο κόουτς να καλείται να επιλέξει τον Φορτούνη ή τον Ντομίνγκες. Ο Μπέντο δεν έκανε δίτερμα στη σαββατιάτικη προπόνηση και το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Καμπιάσο έχει ένα προβάδισμα έναντι του Μάρτινς. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός έλεγε στου Ρέντη πως δεν αισθάνεται κουρασμένος και πως είναι έτοιμος να παίξει τρίτο συνεχόμενο ματς στη βασική εντεκάδα. Όλα πάντως δείχνουν ότι ο Μπέντο θα μιλήσει την Κυριακή το πρωί με τον Αργεντινό, πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Αναφορικά με τη θέση του επιτελικού μέσου, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να σημειωθεί ότι ο Φορτούνης προπονήθηκε το Σάββατο με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και είναι στη διάθεση του Μπέντο. Φαίνεται όμως ότι ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού σκέφτεται να χρησιμοποιήσει αυτή τη φορά τον Ντομίνγκες στο βασικό σχήμα και ν΄αφήσει τον Φορτούνη στον πάγκο.

Σε ότι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις της εντεκάδας, στα γκολπόστ του Ολυμπιακού θα επιστρέψει ο Στέφανος Καπίνο. Δεξί μπακ θα είναι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, στόπερ θα παραμείνουν οι Μποτία – Ντα Κόστα και στο αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης των πειραιωτών θ' αγωνιστεί ο Ντε Λα Μπέγια. Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Λούκα Μιλιβόγεβιτς ενώ σε ότι αφορά τα δύο άκρα της επίθεσης, ο Ελιονούσι και ο Μάριν θα είναι στην αρχική εντεκάδα των πειραιωτών. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μπράουν Ιντέγε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x