Ισπανία

Το σκέφτεται ο Ρονάλντο…

Αμφιβολίες όσον αφορά το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν καραδοκεί για την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Προβληματισμένος όσον αφορά την κατάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Marca».

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού παρά τις δικές του ατομικές διακρίσεις τη φετινή χρονιά η ομάδα δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο.

Επίσης, ο διεθνής άσος εμφανίζεται ακόμα ενοχλημένος από την στάση που τήρησε ο σύλλογος στην κριτική που άσκησε ο ισπανικός Τύπος για τα 30α γενέθλιά του, λίγες ώρες μετά τη βαριά ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παρόλα αυτά, ο Ρονάλντο δείχνει να περιμένει να του παρουσιάσει η διοίκηση της Ρεάλ ένα πλάνο νίκης, ώστε να τον πείσουν να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα. Παράλληλα, η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση του Πορτογάλου, ώστε να καταθέσει μία πρόταση που δύσκολα θα μπορούν να αρνηθούν τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x