Stoiximan Super League

Το σκέφτεται ο Σάντσεθ

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού όσον αφορά την υπόθεση του Σάντσεθ. Δεν επικοινώνησαν μαζί του χθες οι «πράσινοι» και φοβούνται μήπως έχει επηρεαστεί από το ενδεχόμενο «GrExit».

Μέχρι χθες ο Σέρχιο Σάντσεθ έδειχνε να είναι μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αφού στην Ισπανία υποστήριζαν ότι ο Καταλανός στόπερ αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Ελλάδα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το τετραετές (3+1) συμβόλαιό του.

Αυτό όμως διαψεύστηκε από τη διοίκηση του «τριφυλλιού», η οποία προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Το θέμα του 29χρονου άσου δείχνει να είναι στάσιμο και οι «πράσινοι» ανησυχούν μήπως έχει επηρεαστεί από τα σενάρια για «GrExit» και κάνει τελικά πίσω την τελευταία στιγμή. Οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένεται να έχουν σήμερα επαφή μαζί του ή με τον εκπρόσωπό του, ώστε να μάθουν πότε θα έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Όσον αφορά τον Ράσμους Θελάντερ, πέρασε το πρώτο σκέλος των ιατρικών εξετάσεων και εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε αιματολογικές εξετάσεις, υπογράφοντας το τετραετές συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x