Super League 2

Το ΣτΕ λέει «ναι» στην «Αγιά-Σοφιά»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το ΣτΕ κρίνει ότι ο νόμος ο οποίος περιέχει και την ανέγερση της «Αγιάς-Σοφιάς» είναι συνταγματικός, ανοίγοντας τον δρόμο για τις… μπουλντόζες μόλις εκδοθεί η άδεια.

Θετικότατες οι εξελίξεις για την ανέγερση της «Αγιάς-Σοφιάς»!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη του Συμβουλίου της Επικρατείας για την εκδίκαση των προσφυγών που έχουν γίνει από το δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και τους 17 πολίτες κατά του γηπέδου.

Όπως αναφέρεται, ο νόμος στον οποίο εντάσσεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ δεν κρίνεται αντισυνταγματικός, με αποτέλεσμα οι προσφυγές που έχουν κατατεθεί κατά την ανέγερσης του γηπέδου να απορρίπτονται.

Μέχρι στιγμής, κανείς από την ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και την Ερασιτεχνική δεν έχει πάρει θέση. Ούτε έχουν επιβεβαιώσει αλλά ούτε έχουν διαψεύσει τις πληροφορίες αυτές. Όπως και να 'χει όμως, τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφαση να καθαρογραφεί και να γίνει γνωστή.

Εφόσον λοιπόν είναι ευνοϊκή, θα πρόκειται για μια μεγάλη δικαίωση για την Ένωση, και το σημαντικότερο θα της δίνει το δικαίωμα, μόλις εκδοθεί η οικοδομική άδεια, ν' αρχίσει τις εργασίες κατασκευής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x