Stoiximan Super League

Το… στικάκι που «κάρφωσε» τον Βασιλόπουλο για το γήπεδο της ΑΕΚ

Προφορικά απέφυγε επιμελώς να το παραδεχθεί, αλλά… ηλεκτρονικά ο Άρης Βασιλόπουλος έδειξε ξεκάθαρα τη στάση του για το γήπεδο της ΑΕΚ. Δείτε το περιεχόμενο του USB stick που «κάρφωσε» τον Δήμαρχο.

Στις δυο ώρες που μιλούσε απέφυγε με κάθε τρόπο να το παραδεχθεί. Σε όσες σχετικές ερωτήσεις του έγιναν, απάντησε με διάφορες εκδοχές του «ναι μεν, αλλά».

Ακόμα όμως κι αν δεν το είπε προφορικά, ο Άρης Βασιλόπουλος το… μαρτύρησε ηλεκτρονικά ότι είναι εναντίον του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τουλάχιστον με τον τρόπο που εκείνη θέλει να το φτιάξει στο χώρο που της ανήκει.

Στο υλικό που μοίρασε λοιπόν στους εκπροσώπους του Τύπου μέσω USB stick, το περιεχόμενο του οποίου μεταφέρει σήμερα η «Live Sport», ο Δήμαρχος επιβεβαίωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα τι λέει ο νόμος και το ΣτΕ.

Γιατί παραμένει προσκολλημένος στη θέση ότι «η δημοτική αρχή συνεχίζει να είναι αντίθετη με το συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο εξελίσσεται σύμφωνα με τις επιλογές και τα συμφέροντα του μεγαλοεπιχειρηματία Μελισσανίδη και της ανώνυμης εταιρείας του με την επωνυμία Δικέφαλος Α.Ε.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x