Stoiximan Super League

Το story γύρω από τη «δήλωση αποχής» Σκουτέρη που επικαλείται η ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επικαλέστηκε ένα παλιότερο περιστατικό στην αιτιολογία του αιτήματος εξαίρεσης του δικαστή Σκουτέρη από την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ.

Στην αιτιολογία της για το αίτημα εξαίρεσης του δικαστή Σκουτέρη από την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει πως ο κ. Σκουτέρης «…στο παρελθόν, σε δίκη μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, έκανε δήλωση αποχής, ύστερα από επιστολή που ανέφερε κάποιο γεγονός που τον συνέδεε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Τι ακριβώς εννοούσε η πλευρά της ΑΕΚ; Μετά τα γεγονότα του επεισοδιακού τελικού Κυπέλλου στο Βόλο, ο κ. Σκουτέρης αυτοεξαιρέθηκε από την πειθαρχική διαδικασία που ακολουθήθηκε, γιατί μία εκ των δικηγόρων του ΠΑΟΚ συνεργαζόταν με τη σύζυγό του στο ίδιο δικηγορικό γραφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, οι δύο γυναίκες δεν εργάζονται στο ίδιο δικηγορικό γραφείο, ενώ παράλληλα η δικηγόρος που είχε εκπροσωπήσει τότε τον ΠΑΟΚ δεν το έχει κάνει φέτος σε κάποια από τις πολλές δικαστικές υποθέσεις που αφορούσαν τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x