Κύπελλο Ελλάδας

Το συγκινητικό μήνυμα του Κλωναρίδη για τις κατάρες από οπαδούς (pic)

Με επίδειξη ανωτερότητας και ψυχικού μεγαλείου αντιμετώπισε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης τα οργισμένα μηνύματα που δέχθηκε από φίλους του Παναθηναϊκού για τις ευκαιρίες που έχασε στην Τούμπα.

Με ήθος που σπανίζει και δεν συναντάται συχνά σε αντίστοιχες περιπτώσεις υποδέχθηκε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης τη σφοδρή κριτική για την απόδοσή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αποδέχθηκε την ευθύνη του για την αστοχία στις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, οι οποίες τον ανέδειξαν τελικά ως μοιραίο.

Αναφερόμενος, δε, στις ύβρεις και τις κατάρες των οποίων έγινε αποδέκτης, όχι μόνο δεν απάντησε σε ανάλογο ύφος, αλλά τις αντιμετώπισε με επίδειξη ανωτερότητας.


Αναλυτικά το μήνυμα του Κλωναρίδη

«Συντετριμμένος… Χθες στο ματς πήρα κάποιες αποφάσεις, όμως τελικά δεν ήταν οι σωστές. Είμαι άνθρωπος και πάντα θα κάνω λάθη, όπως όλοι μας στη ζωή… Σε όλους όσους μου εύχονται να πάθω χιαστούς και να πάθει κάτι κακό η οικογένεια μου, βρίζοντας τον Ιησού Χριστό, να τους έχει ο Θεός καλά.

Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κρατήσω ψηλά το κεφάλι και να κοιτάξω μπροστά. Να σας έχει ο Θεός καλά»
.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x