Γαλλία

Το συναρπαστικό Championnat στα κανάλια Novasports!

Συνολικά τέσσερις αγώνες σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση το τριήμερο 6-8/3

Τα αστέρια του Championnat παίζουν μπάλα στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 6 Μαρτίου, Σάββατο 7 Μαρτίου και Κυριακή 8 Μαρτίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τους αγώνες Τουλούζ – Μαρσέιγ, Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς, Εβιάν – Μονακό και Μονπελιέ - Λιόν για την 28η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 21:30 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τον αγώνα Τουλούζ - Μαρσέιγ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 18:00 με την ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 7 του αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Λανς, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου, ενώ στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports 3, το παιχνίδι Εβιάν - Μονακό σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου.

Τέλος, την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 22:00 θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD ο αγώνας Μονπελιέ - Λιόν σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 6 Μαρτίου, 21:30 Τουλούζ - Μαρσέιγ, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD
Σάββατο 6 Μαρτίου, 18:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Λανς, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από το Novasports 7
Σάββατο 7 Μαρτίου, 21:00 Εβιάν - Μονακό, σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου από το Novasports 3
Κυριακή 8 Μαρτίου, 22:00 Μονπελιέ - Λιόν, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x