Stoiximan Super League

Το σχόλιο του Χάσι που έδειξε πως «διάβασε» για τον Ολυμπιακό

Πλήρως ενήμερος για τον Ολυμπιακό φάνηκε ο Μπεσνίκ Χάσι στις συζητήσεις που είχε με τους διοικούντες του συλλόγου, με μία ατάκα του να φανερώνει το «διάβασμα» που έκανε στους Πειραιώτες.

Ενθουσιασμένος από την πρώτη στιγμή στην ιδέα πως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είχε εμφανιστεί ο Μπεσνίκ Χάσι, προτού υπάρξει συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου.

Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έγιναν πριν από έναν μήνα και ο Κοσοβάρος τεχνικός φρόντισε να ενημερωθεί πλήρωσε για τους Πειραιώτες, ώστε να είναι έτοιμος για τα νέα του καθήκοντα και στις επόμενες συζητήσεις που θα επακολουθούσαν.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα που είχε ο 45χρονος προπονητής πως «δεν είναι δυνατόν να τρώμε δύο γκολ από αράουτ», με το ένα από αυτά να είναι σε αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ο Χάσι φάνηκε πως ήξερε πολλά πράγματα για τους «ερυθρόλευκους» και για αυτό τον λόγο ζήτησε από τον Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος την απάντηση πέντε «ενδεκαδάτων» ποδοσφαιριστών, ξέροντας πού χρειάζεται άμεσα ενίσχυση η ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x