Stoiximan Super League

Το τάμα που εκπλήρωσε ο Χιμένεθ μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη

Κάθε χρόνο την Μεγάλη Πέμπτη ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στην Αραχάλ, όμως φέτος πήγε με καθυστέρηση αφού οι υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει στην Ανδαλουσία.

Έστω και με ολιγόωρη καθυστέρηση ο Μανόλο Χιμένεθ εκπλήρωσε το τάμα του. Ο τεχνικός της ΑΕΚ εδώ και 38χρόνια κάθε Μεγάλη Πέμπτη βρίσκεται στην Αραχάλ για την λιτανεία της «Πενθούσης Παρθένου Μαρίας».

Φέτος δεν γινόταν με τίποτα να τα καταφέρει, αφού η Ένωση αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Έτσι, παρότι συνηθίζει να ζητάει και να παίρνει άδειες απ’ τους συλλόγους που εργάζεται, ο 53χρονος έκανε μία υποχώρηση. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μπήκε στο πρώτο αεροπλάνο για Ισπανία την Μεγάλη Παρασκευή και περίπου στις 12.30 είχε φτάσει στην Αραχάλ για την λιτανεία, φορώντας μάλιστα και την απαραίτητη ενδυμασία.

Μάλιστα, η απουσία του Χιμένεθ την Μεγάλη Πέμπτη προκάλεσε αίσθηση κι έτσι με την άφιξή του φρόντισε να δικαιολογήσει τον εαυτό του: «Είχα υποχρεώσεις με την ομάδα μου τις οποίες έπρεπε να εκπληρώσω πριν ταξιδέψω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x