Αγγλία

Το τατουάζ του Ντεφό στη μνήμη του μικρού Μπράντλεϊ (vid)

Τη μνήμη του μικρού Μπράντλεϊ Λόουερι τίμησε ο Ντεφό, κάνοντας τατουάζ το όνομα του 6χρονου φίλου του που έφυγε από τη ζωή.

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε ο Ζερμέν Ντεφό, καθώς έκανε τατουάζ το όνομα του αδικοχαμένου Μπράντλεϊ Λόουερι ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του μικρού του φίλου, που έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 6 ετών.

Όταν ο Άγγλος διεθνής αγωνιζόταν στη Σάντερλαντ, συνδέθηκε ιδιαίτερα με τον μικρό υποστηρικτή των «μαυρόγατων», ο οποίος έδινε τη δική του μάχη απέναντι στο νευροβλάστωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο δεσμός του Μπράντλεϊ με τον φίλο του Ντεφό ήταν τόσο δυνατός που συγκίνησε όλη τη χώρα, μέχρι που ο μικρός έγινε άγγελος στον ουρανό τον Ιούλιο του 2017.

Τώρα, ο Άγγλος άσος μπορεί να έχει μετακινηθεί από τη Σάντερλαντ στη Μπόρνμουθ, όμως δεν ξεχνά τον μικρό φίλο του.

Δημοσίευσε βίντεο από την επίσκεψή του σε στούντιο τατουάζ, όπου έγραψε πάνω στο χέρι του «Brad», αφιερωμένο στον καλύτερό του φίλο.

«Για σένα, καλέ μου φίλε...»




«Είναι ένα σημαντικό κομμάτι που σκέφτηκα ότι πρέπει να έχω μαζί μου, από τον «Μπραντ». Για προφανείς λόγους που έχουν να κάνουν με τη σχέση μου με αυτόν», δήλωσε ο Ντεφό στο βίντεο του στο Instagram.

«Σημαίνει πολλά για εμένα. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, νομίζω ότι μπορώ πάντα να κοιτάω το τατουάζ και να με ταξιδεύει για λίγο...»

«Είναι ένα ωραίο κομμάτι και θα του προσθέσω μερικά αστέρια και σύννεφα. Είμαι ευχαριστημένος, σημαίνει πολλά για μένα», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγλος.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x