Stoiximan Super League

Το τελευταίο «αντίο» στον Κωνσταντίνο Τσολακάκη (pics)

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί συνόδευσαν την Παρασκευή τον Κωνσταντίνο Τσολακάκη στην τελευταία κατοικία του. Πολύς κόσμος έδωσε το «παρών» στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

Τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης η κηδεία του ιστορικού παράγοντα του Πανιωνίου, Κωνσταντίνου Τσολακάκη, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (10/08) σε ηλικία 81 ετών.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί έδωσαν το «παρών» και φυσικά πολλά μέλη από την οικογένεια του Πανιώνιου. Μεταξύ άλλων στο Κοιμητήριο βρέθηκαν οι Ζαμάνης, Μπούκης, Μπιτσικώκος (από την ΠΑΕ), Πάλλας, Ατσίδης, Σωτηρόπουλος (παλιοί παράγοντες), Δέδες, Χάϊτας, Σκρέκης, Κυριαζής, Σαλασίδης, Χριστοδούλου, Μανίκας (παλαίμαχοι), Τσιάπης (Ερασιτέχνης), Γιώργος Βαρδινογιάννης, Σκούρας (επιχειρηματίας, και οπαδός του Πανιώνιου και συνεργάτης της ΠΑΕ). Θωμαΐδης (Πρώην γραμματέας της ΕΠΟ), Χατζηνικολάου (πρώην υπουργός), Αχιλλέας Μπέος (Δήμαρχος Βόλου και παλιός πρόεδρος του Πανιωνίου), Βάλβης (παλιός πρόεδρος της Καλλιθέας).

Στεφάνια άφησαν οι ΠΑΕ Πανιώνιος, Ερασιτέχνης Πανιώνιος, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Τζουλάκης, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, της Football League.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x