Stoiximan Super League

Το θαύμα του Ουζουνίδη: 16+1 ματς στη Λεωφόρο με 1 γκολ παθητικό!

Ένα τρομερό επίτευγμα έχει πετύχει με τον Παναθηναϊκό στα εντός έδρας παιχνίδια του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με τους «πράσινους» να παραμένουν αήττητοι στην Λεωφόρο από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα!

Ένα μικρό… θαύμα έχει καταφέρει να κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού, με τον 48χρονο τεχνικό να έχει καταγράψει δύο φοβερά στατιστικά!

Αρχικά, ο Παναθηναϊκός επί Ουζουνίδη παραμένει αήττητος για 17 ματς συνολικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το πρώτο του παιχνίδι ήταν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 4 Δεκεμβρίου, στο οποίο οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 1-0 χάρη στο γκολ του Λουντ, με τελευταίο το σημερινό και το 1-0 με τον Πανιώνιο.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο ότι ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος εντός έδρας επί Ουζουνίδη αλλά μετράει και μόλις ένα γκολ παθητικό. Συγκεκριμένα, το μοναδικό τέρμα που έχει δεχθεί στη Λεωφόρο το «τριφύλλι» είναι στην επικράτηση με 2-1 κόντρα στον Πλατανιά.

Στα παραπάνω παιχνίδια υπολογίζεται και αυτό με τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ που διακόπηκε, στο οποίο ο Παναθηναϊκός προηγούνταν με 1-0 μέχρι το 54ο λεπτό!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x