Stoiximan Super League

Το θερμό «αντίο» του Βασιλακάκη στην Ξάνθη

Με ένα συγκινητικό μήνυμα και πολλά ευχαριστώ αποχαιρέτησε την ομάδα της Ξάνθης ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Την ανάγκη να αποχαιρετήσει και δημοσίως την Ξάνθη ένιωσε ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Το νέο απόκτημα του Ατρομήτου δεν ξέχασε την ομάδα που τον ανέδειξε και την ευχαρίστησε με ένα θερμό μήνυμα στο instagram.

Εκεί έκανε ειδική αναφορά στον Γιώργο Πανόπουλο, αλλά και στους Κασναφέρη-Παπαδημητρίου, ενώ μίλησε με θερμά λόγια και για τον κόσμο.


Αναλυτικά το μήνυμα του Βασιλακάκη

«Νομίζω πως μετά από τόσα χρόνια και τόσες στιγμές δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι για τον σύλλογο της Ξάνθης, πραγματικά τα λόγια ειναι περιττά. Ωστόσο ειναι κάποιοι Άνθρωποι εκεί μέσα που αξίζει να κάνω μια ξεχωριστή αναφορά, στον κ. Πανόπουλο και στον κ. Παπαδημητρίου αναφέρομαι.

Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου για τις τόσες όμορφες στιγμές που πέρασα (γιατί στο ποδόσφαιρο όλες οι στιγμές ειναι όμορφες), αλλά και για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε.

ΥΓ: Φυσικά δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε όλα τα παιδιά που δουλεύουνε στην ομάδα και ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως στον κ. Κασναφέρη που η σχέση μας είναι εντελώς διαφορετική από αυτή ενός team manager και ποδοσφαιριστή.

ΥΓ1: Ευχαριστώ εσάς όλους στην πόλη της Ξάνθης που με ανεχτήκατε τόσα χρόνια και επίσης στον κόσμο της ομάδας που κατά βάθος ξέρω ότι με αγαπάτε και είμαι ένα από τα παιδιά σας, ακόμα κι αν δεν είμαι από την ακαδημία της ομάδας, να ξέρετε ότι κι εγώ νιώθω το ίδιο. Άλλωστε έχουμε περάσει μαζί, επίσης πρέπει να ξέρετε ότι θα με ξαναδείτε.

ΥΓ2: Χρόνια πολλά στην ομάδα για την επέτειο των 50 ετών! Εύχομαι να γίνουν 500.000 τα χρόνια και να είναι όλα όμορφα και χαρούμενα. Ειδικά φέτος όλοι σας οφείλετε να στηρίξετε την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει.

ΥΓ3: Δεν αναφέρομαι σε προπονητές, γιατί ειναι ένα ειδικό κομμάτι της ζωής μου και της καριέρας μου και θέλω να το κρατήσω για μένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x