Stoiximan Super League

Το χρονικό της απαγωγής-θρίλερ του Πουλίδο!

Το sportfm.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλα τα δεδομένα στη σοκαριστική υπόθεση της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο. Τι λένε στο Μεξικό, ποια ήταν η κατάθεση της συντρόφου του, τι έγραψε ο Ολυμπιακός.

Μερικές ώρες έχουν περάσει από την είδηση-βόμβα, της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο και ένα 24ωρο, περίπου, από το γεγονός, το sportfm.gr σας παρουσιάζει το χρονικό του θρίλερ με τον 25χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού!

Νωρίς το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) της Κυριακής (29/5) λοιπόν, έγινε γνωστό -από δημοσιεύματα στο Μεξικό- ότι ο Πουλίδο, που βρίσκεται στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές του διακοπές, έπεσε θύμα απαγωγής!

Χαρακτηριστικά, μεξικανικά Μέσα έγραψαν πως εξαφανίστηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα Κυριακής (ώρα Μεξικού) στην περιοχή Ταμαουλίπας και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Στη συνέχεια, οι δικοί του πήγαν στην αστυνομία, με πληροφορίες που προέκυψαν έπειτα από τις Αρχές να αναφέρουν πως απήχθη από αγνώστους.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης ήταν σε ένα πάρτι μαζί με την κοπέλα του, Ιλεάνα Σάλας. Στον δρόμο της επιστροφής, ένα βαν έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο του Πουλίδο και έξι ένοπλοι κουκουλοφόροι βγήκαν από αυτό, ορμώντας στο ζευγάρι και απαγάγοντάς το! Σύμφωνα, δε, με τις ίδιες πηγές, οι απαγωγείς απελευθέρωσαν στη συνέχεια την κοπέλα, που βρέθηκε στην είσοδο ενός πάρκου σε κατάσταση σοκ.

Η κατάθεσή της, πάντως, δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα τις Αρχές, οι οποίες, για αρκετή ώρα, δεν είχαν εκδώσει επίσημο ανακοινωθέν για το περιστατικό. Ο τηλεοπτικός σταθμός ''Milenio'', ωστόσο, επικοινώνησε με τον αδερφό του Πουλίδο (ήταν μαζί στο πάρτι), ο οποίος επιβεβαίωσε την εξαφάνιση του παίκτη και τους φόβους για απαγωγή του, ενώ λίγο μετά τις 18:30 (ώρα Ελλάδας) επιβεβαιώθηκε ΚΑΙ από τον εισαγγελέα στο Μεξικό, αλλά και τις αστυνομικές Αρχές, η εξαφάνιση του επιθετικού του Ολυμπιακού. Αργότερα, δε και ο δικηγόρος του παίκτη τόνισε πως «είναι αλήθεια, αλλά δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες».

Όπως είναι λογικό, η αστυνομία «χτενίζει» όλες αυτές τις ώρες την περιοχή για τον εντοπισμό του Πουλίδο, έχοντας ενεργοποιήσει το πρωτόκολλο που προβλέπεται για εξαφανίσεις/απαγωγές και επιστρατεύοντας ακόμα και ελικόπτερα! Όσο για τον Ολυμπιακό, λίγο πριν 22:00 «έγραψε» στο Twitter: «Οι προσευχές μας είναι με τον Άλαν».

Με τις ώρες να περνούν και όσο δεν υπάρχουν νεότερα, η αγωνία, φυσικά, είναι στο κατακόρυφο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x