Stoiximan Super League

Το «χοντραίνει» ο μάνατζερ του Ντίντακ: «Θα πάμε την ΑΕΚ στη FIFA»

Στα άκρα με την ΑΕΚ πηγαίνει η πλευρά του Ντίντακ. Ο μάνατζέρ του μίλησε για πλαστογραφία και απείλησε με προσφυγή στη FIFA. Έτοιμη να αποδείξει το δίκιο της και με γραφολόγο, αν χρειαστεί, η «Ένωση».

Απειλές εναντίον της ΑΕΚ εκτόξευσε ο εκπρόσωπος του Ντίντακ.

Μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ, ο Ραούλ Βερδού όξυνε ακόμα περισσότερο την αντιπαράθεση με την «Ένωση», επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών, σύμφωνα με το οποίο θα καταγγείλει τον σύλλογο στη FIFA για πλαστογραφία.

«Μιλάμε για παραβίαση του νόμου. Η υπογραφή του Ντίντακ στο συμβόλαιο έχει πλαστογραφηθεί. Ο επιπλέον χρόνος προστέθηκε ενώ ο πελάτης μου δεν ήταν στην ΑΕΚ. Πλέον το θέμα θα λυθεί δικαστικά. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα, δεν έχω δει ξανά κάτι τέτοιο. Θα δούμε τι θα γίνει. Ο Ντίντακ θα προπονείται με την Ρέους μέχρι να λυθεί το θέμα, γιατί υπάρχουν χρονικά όρια στο ποδόσφαιρο και άμεσα πρέπει το ζήτημα να ξεκαθαρίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Βέβαια στην πλευρά της ΑΕΚ εξακολουθεί να μην υπάρχει καμία ανησυχία για τις δηλώσεις και τις κινήσεις του Βερδού. Κι αυτό διότι έχουν λάβει ήδη γνωμάτευση από γραφολόγο για το γνήσιο της υπογραφής του Ντίντακ στο συμβόλαιο, ενώ είναι διατεθειμένοι να απευθυνθούν και σε ανεξάρτητο γραφολόγο, αν χρειαστεί, για να αποδείξουν το δίκιο τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x