Αγγλία

Το ‘φερε «τούμπα» με Κασάμι η Νότιγχαμ! (video)

Ιδανικά ξεκίνησε το πρωτάθλημα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ! Με τον Κασάμι να ντεμπουτάρει και να ‘χει… συμμετοχή σε γκολ, η ομάδα του Μοντανιέ έκανε την ανατροπή, επικρατώντας με 4-3(!) της Μπέρτον.

Ματσάρα με το καλημέρα στη νέα Championship προσέφερε η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η ομάδα του Βέλλιου (δεν αγωνίστηκε) βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος, ωστόσο στη συνέχεια έφερε «τούμπα» την Μπέρτον –με τον Κασάμι να παίζει 45’ και να έχει… συμμετοχή στο τρίτο γκολ- επικρατώντας με το εμφατικό 4-3, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μπορεί το σύνολο του Μοντανιέ να άνοιξε το σκορ με τον Ασομπαλόνγκα στο 23’, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και «χτυπώντας» στις αδυναμίες της αντίπαλης άμυνας, όχι μόνο ισοφάρισαν (με τον Άκινς στο 27’), αλλά πέρασαν και μπροστά στο σκορ με τον Ντάιερ στο 30’.

Η Νότιγχαμ -που αναμένεται να περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη- βρήκε το «κουράγιο» να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με τον Λαμ και ουσιαστικά να πάρει την απαραίτητη ψυχολογία για το δεύτερο 45λεπτο. Και η είσοδος του Παϊτίμ Κασάμι αποδείχθηκε καθοριστική… Στο 50’, ο Ελβετός μέσος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος, του στρώθηκε ξανά, επιχείρησε σέντρα και έστω κι αν αυτή κόντραρε ξανά, εν τέλει έφτασε στον Μπερκ που από κοντά έγραψε το 3-2.

Στο 77’ ο Ασομπαλόνγκα ανέβασε το δείκτη του σκορ για τους γηπεδούχους (με τον Κασάμι να εκτελεί σχεδόν όλα τα στημένα της ομάδας του), προτού ο Νέιλορ διαμορφώσει το τελικό 4-3 στο 90’, με τη Νότιγχαμ να παίρνει το τρίποντο, αν και στο 94’ τα χρειάστηκε όταν είδε προβολή αντιπάλου από κοντά να φεύγει μόλις άουτ!

Το 3-2 της Νότιγχαμ με... βοήθεια από Κασάμι


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x