Stoiximan Super League

Τομαράς από Ζέεφελντ: «Αυτούς δοκίμασε στο δίτερμα ενόψει του φιλικού ο Χάσι» (audio)

Ακούστε τα τελευταία νέα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού από τον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM στο Ζέεφελντ, Δ. Τομαρά. Τι είπε στους παίκτες του ο Χάσι, ποιες οι δοκιμές του για το φιλικό με τη Βάτενς.

Στους… ρυθμούς του πρώτου του φιλικού προετοιμασίας κινείται ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (23/6, στις 19:00) τη Βάτενς Σβαρόφσκι, με τον Μπέσνικ Χάσι, όπως μετέφερε στους 94,6 ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στο Ζέεφελντ, Δημήτρης Τομαράς, να λέει στην πρωινή προπόνηση στους παίκτες του, ενόψει του αυριανού ματς: «Περιμένω να κάνουμε μια καλή και δυνατή προπόνηση, παραμονές του αγώνα που έχουμε. Θέλω να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την ένταση και τη συγκέντρωσή μας. Έχουμε το φιλικό μπροστά μας και θα αποφασίσουμε ποιοι θα παίξετε».

Ο Κοσοβάρος τεχνικός, λοιπόν, που έχει ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του ότι θα δουλέψουν στο σύστημα 4-2-3-1, ξεκίνησε με άσκηση ανοιχτού παιχνιδιού, για να ακολουθήσει δίτερμα, μεταξύ «κόκκινων» και «γκρι». Ουσιαστικά, όπως είπε ο Δημήτρης Τομαράς, «ήταν η ομάδα του Φορτούνη εναντίον της ομάδας του Μάριν».

Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν ως εξής:

Κόκκινοι: Χουτεσιώτης στο τέρμα, Νικολάου-Ρισβάνης οι δύο στόπερ, αριστερό μπακ ο Κούτρης, δεξί ο Φιγκέιρας, Σιώπης και Ζντιέλαρ ήταν στα χαφ, αριστερό εξτρέμ ο Κασάμι, δεξί ο Βρουσάι, στην κορυφή ο Βέργος και πίσω του, ως 10άρι, κινούταν ο Φορτούνης.

Γκρι: Γιαννιώτης κάτω από τα γκολπόστ, Τόλι δεξί μπακ, Ντε Λα Μπέγια αριστερό, Ρέτσος-Σισέ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Ρομαό μόνος του σε ρόλο 6αριού, ο Ανδρούτσος ήταν πιο μπροστά του, ο Μάριν είχε τον ρόλο του οργανωτή, Ντουμάνης και Μανθάτης ήταν στα δύο άκρα και στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Σεμπά.

Όσο για το σκορ; Από μία λάθος πάσα του Φιγκέιρας, ο Χάσι έδωσε πέναλτι στην ομάδα του Μάριν, με τον Γερμανό να ευστοχεί από τα 11 βήματα, αλλά ο Μπουχαλάκης, με ωραίο, ψηλοκρεμαστό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τομαρά στον ΣΠΟΡ FM:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x