Stoiximan Super League

Τομαράς από Ζέεφελντ: «Επιμένει πολύ με τον Κασάμι στα άκρα ο Χάσι» - Τι είπε για Ρέτσο (audio)

Οι καρδιές επέστρεψαν στις θέσεις τους με τον Ρέτσο και στον Ολυμπιακό συνεχίζουν φορτσάτοι την προετοιμασία τους, που σήμερα περιελάμβανε και… μπάρμπεκιου! Ακούστε όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Δ. Τομαράς.

Μετά τη μεγάλη λαχτάρα με τον Παναγιώτη Ρέτσο, οι καρδιές όλων στον Ολυμπιακό επέστρεψαν στις θέσεις τους!

Και καλύτερος τρόπος, για να γιορτάσουν οι Πειραιώτες το γεγονός ότι ο πιτσιρικάς είναι καλά, από το σημερινό (24/6) μπάρμπεκιου, δεν υπήρχε!

Από εκεί και πέρα και αφού ο 19χρονος είναι μια χαρά, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν φορτσάτοι την προετοιμασία τους το Σάββατο, αλλά με μία προπόνηση, το πρωί, καθώς υπήρχε το γεύμα στο πρόγραμμα, σε λίμνη έξω από το Ζέεφελντ, για όλη την ομάδα.

Όπως μετέδωσε, λοιπόν, ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στο Ζέεφελντ, Δημήτρης Τομαράς, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε και πάλι παρουσία αρκετών ομογενών, με πολλά πανό από τη Στουτγκάρδη, με τον Μπέσνικ Χάσι να κάνει πολλές δοκιμές, παρότι έγιναν μέσω ασκήσεων. Για άλλη μια φορά, πάντως, ο Κοσοβάρος έδειξε πως θα επιμείνει στη χρήση του Κασάμι στα άκρα, με τον τελευταίο, ωστόσο, όπως και τον Μπουχαλάκη, να μην είναι καθόλου σίγουρο πως θα βρίσκονται στο ρόστερ τη νέα σεζόν…

Κατά τα άλλα, στις πρώτες του δοκιμές, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε με τους κόκκινους τους Σισέ, Ρισβάνη, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέϊρας, Μάρτινς, Μεγαρίτη, Φορτούνη, Μανθάτη και Γιαννιώτα και με τους γκρι τούς Μποτία, Νικολάου, Κούτρη, Σιώπη, Ρομαό, Μάριν, Ανδρούτσο, Βέργο και Σεμπά.

Στις δοκιμές, στη συνέχεια, μπήκαν, μεταξύ άλλων και οι Μπουχαλάκης, Ζντιέλαρ αλλά και ο Κασάμι, πρώτα ως εξτρέμ και μετά στον άξονα. Στις ασκήσεις στα τελειώματα με δύο ομάδες, ο Μεγαρίτης σκόραρε ξανά, όπως και ο Βέργος μετά από λάθος του Ζντιέλαρ. Την Κυριακή, οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις.

Ακούστε όσα είπε ο Δημήτρης Τομαράς στον ΣΠΟΡ FM:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x