Stoiximan Super League

Τομαράς από Ζέεφελντ: «Κατευθείαν με μπάλα ξεκίνησε ο Χάσι»! (audio)

Υπέρμαχος τού «δουλεύω τη φυσική κατάσταση με μπάλα» επιβεβαίωσε πως είναι ο Μπέσνικ Χάσι! Ακούστε όλα όσα έγιναν στην «πρώτη» του Ολυμπιακού από τον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM στο Ζέεφελντ, Δ. Τομαρά.

Την πιο σύγχρονη λογική, ότι η φυσική κατάσταση και η ενδυνάμωση δουλεύεται και μέσα από ασκήσεις με μπάλα, επιβεβαίωσε πως έχει ο Μπέσνικ Χάσι!

Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στο Ζέεφελντ, Δημήτρης Τομαράς, ο Κοσοβάρος τεχνικός του Ολυμπιακού έβγαλε τους παίκτες του για προπόνηση στις 18:00, περίπου 45 λεπτά μετά την άφιξη των «ερυθρόλευκων» στην αυστριακή κωμόπολη και έπειτα από το παραδοσιακό τρέξιμο, τους επέτρεψε να κλοτσήσουν κατευθείαν το… τόπι! Κάτι, φυσικά, που δεν συνηθίζεται, αφού η πλειοψηφία των προπονητών επιλέγει να πάει σταδιακά σε μπάλα -αφού πρώτα… λιώσει τους παίκτες.

Ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων», όμως, στην «πρώτη» δική του και της ομάδας, επιβεβαίωσε αυτό που ξέραμε, ήδη, από το παρελθόν του σε Άντερλεχτ και Λέγκια Βαρσοβίας, ότι, δηλαδή, είναι κόουτς της πιο σύγχρονης λογικής.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Τομαράς έκανε και μία σύγκριση του 45χρονου με τον… Μίτσελ, όταν ρωτήθηκε από τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μάνο Ζερβάκη για το αν, όντως, ο Χάσι είναι «σκληρός» προπονητής. Όπως είπε, ο Ισπανός κόουτς έκανε πολύ συχνά τρεις προπονήσεις τη μέρα στην ομάδα(!), βγάζοντας, εν ολίγοις, το… λάδι των παικτών του και θα πρέπει να περιμένουμε, γιατί και ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας φέρεται να είναι του ίδιου… αριθμού. Αύριο (17/6), πάντως, ο Ολυμπιακός έχει διπλή προπόνηση.

Συμπλήρωσε, δε, πως ο Χάσι έδωσε έμφαση στον τομέα της κυκλοφορίας, της δημιουργίας και της ανάπτυξης, με πρόθεση να δίνουν οι παίκτες του με τη μία την μπάλα. «Θέλει με το καλημέρα να χτίσει σωστή κυκλοφορία και καλή ανάπτυξη», είπε χαρακτηριστικά.

Πότε είναι το πρώτο φιλικό, τι είπε για τους πιτσιρικάδες των πρωταθλητών Ελλάδας και το αν θα μείνει το ρόστερ ως έχει…

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τομαρά στον ΣΠΟΡ FM, για την «πρώτη» του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x