Ισπανία

Τον... «δάγκωσε» ο Σουάρες

Καλύτερο απολογισμό σε γκολ και ασίστ έχει ο Λουίς Σουάρες στις πρώτες 100 εμφανίσεις με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, απ' ό,τι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λουίς Σουάρες πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές, στην εντός έδρας ήττα των «Καταλανών» με 2-1, συμπληρώνοντας 100 συμμετοχές και φτάνοντας σε ένα σημαντικό για τον ίδιο, ρεκόρ απέναντι στο έτερο μεγάλο «αστέρι» της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά την μετακίνησή του από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2014, ο Ουρουγουανός στράικερ δικαιολόγησε γρήγορα τα 75 εκατομμύρια που ξόδεψαν οι «Μπλαουγκράνα», προκειμένου να τον φέρουν στη Βαρκελώνη, αφού σε 100 εμφανίσεις με τα χρώματα της «Μπάρτσα» έχει σκοράρει 88 φορές, μοιράζοντας και 43 ασίστ.

Από την άλλη πλευρά, ο Πορτογάλος «σταρ» είχε σκοράρει 95 γκολ, έχοντας δώσει 29 ασίστ, ωστόσο στο συνολικό συνδυασμό ο Σουάρες έχει-έστω και με μικρή διαφορά λόγω των περισσότερων ασίστ του-το πάνω χέρι.

Μπορεί, ο Ουρουγουανός να επισκιάζεται από την παρουσία των Ρονάλντο και Μέσι, όμως κανένας δεν παραβλέπει το γεγονός ότι στην περσινή La Liga σκόραρε 59 φορές, δικαιώνοντάς τον, με την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ.

Επιμέλεια: Νίκος Ξένος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x