Γ' Εθνική

«Εκτέλεσε» τον Πιερικό ο Ηρακλής

Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή. Ο «Γηραιός» επικράτησε 1-0 στην έδρα του Πιερικού χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτούδη, αν και καρδιοχτύπησε στο φινάλε.

Ηρακλής από… ημίχρονο.

Ο «Γηραιός» επέστρεψε στις επιτυχίες (μετά την ισοπαλία με τον Αλμωπό), επικρατώντας 1-0 στην έδρα του Πιερικού, χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτούδη στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης. Έτσι, έφθασε τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα και τους οκτώ βαθμούς σε πέντε ματς, ενώ παρά τις απώλειες που έχει ήδη, κατάφερε να διατηρηθεί σε επαφή με τις top θέσεις του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο της κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά καρδιοχτύπησε στο τέλος, αλλά ο Γιούδης με καλή επέμβαση τον κράτησε όρθιο λίγα λεπτά πριν το φινάλε.



Πιερικός: Παπατολίκας, Κωστίκος, Τουλίκας, Τουλκερίδης, Κραγιόπουλος, Κατσιαμήτας, Κτιστόπουλος, Γκουντρουμπής, Παπαδόπουλος, Σαμανίδης.

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κριτσιάνης, Ιωαννίδης, Καστριτσέας, Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης (14΄ Υφαντίδης – 71΄ Μούδιος), Σαββελίδης (90΄+4΄ Στεφανής), Δραγάνης (81΄ Ανδρεάκος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x