Ελλάδα

Τον γύρο της Ευρώπης κάνει η διακοπή του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (pics)

Μόνο στα ψιλά δεν πέρασε από τα κορυφαία ευρωπαϊκά Μέσα, η είδηση της διακοπής του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Δείτε τι έγραψαν BBC, Dailly Mail, Marca, Bild και τα άλλα μεγάλα δίκτυα.

Πρώτη είδηση στα κορυφαία ευρωπαϊκά Μέσα, ήταν η είδηση της διακοπής του χθεσινού ημιτελικού στην «Τούμπα» στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Όσα έγιναν στην Θεσσαλονίκη μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν, με τα κορυφαία ευρωπαϊκά sites να κάνουν εκτενείς αναφορές στα επεισόδια, με το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται για μια ακόμα φορά είδηση, όχι για θετικό λόγο.

Το BBC μετά την διακοπή του ημιτελικού έγραψε, «η βία προκάλεσε διακοπή του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος», ενώ η Daily Mail αναφέρθηκε στο πέναλτι που δεν καταλόγισε ο διαιτητής Παπάς στην ανατροπή του Μακ.

inner

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, για να εκφράσουν την οργή τους για ένα καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος» έγραψε το βρετανικό Μέσο.

inner

Από την άλλη η γαλλική «L' Equipe» γράφει: «Κύπελλο Ελλάδας: σκηνές χάους στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, οπαδοί συνελήφθησαν για βία. Η βία στις κερκίδες οδήγησε τον διαιτητή στο να διακόψει τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά 2-1 στο 89', όταν ο διαιτητής, Ανδρέας Παππάς, έστειλε τους πάντες στα αποδυτήρια έπειτα από την εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που καπνογόνα και δακρυγόνα έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο».

Marca: «Καταιγίδα από φωτοβολίδες, οδήγησε στη διακοπή του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός»

inner

Bild: «Φωτοβολίδες και εισβολή. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οδήγησαν στην διακοπή του ημιτελικού»

Sport: «Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός διεκόπη για έκτροπα στον αγωνιστικό χώρο»

SBS: «Ο ΠΑΟΚ αποσύρεται από το Κύπελλο μετά τη διακοπή του αγώνα»

inner

Η τουρκική «Hurriyet»: «Το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό διεκόπη. Το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό διεκόπη λόγω των όσων έλαβαν χώρα στις κερκίδες.Ο Ολυμπιακός νικούσε 2-1 όταν άναψαν πολλά καπνογόνα στις κερκίδες. Παράλληλα, ο προπονητής των Πειραιωτών, δέχθηκε ποτήρι νερό στην πλάτη του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x