Stoiximan Super League

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να αναλάβει ο ίδιος τις επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, όπως αποδεικνύεται μέχρι σήμερα από τις κινήσεις του ΠΑΟΚ.

Προσωπικά έχει αναλάβει όλα τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι εκείνος που μίλησε με τον Ρόμπερτ Μακ, τον μάνατζέρ του και την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον μονοετή δανεισμό του Σλοβάκου φορ.

Όπως γράφει η Live Sport, σε αυτή την υπόθεση ο Λούμπος Μίχελ είχε απλώς ρόλο ακροατή, αφού δεν συμμετείχε σε καμία από τις διαπραγματεύσεις.

Επόμενος στόχος για τον Σαββίδη είναι ο Γκιγέρμο Οτσόα, ο οποίος βρίσκεται στην Ίμπιζα για τον γάμο του και παραμένει άγνωστο πότε… θα αποφασίσει να απαντήσει στις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Ο Μίχελ έχει εδώ και έναν μήνα συμφωνήσει με τον Ροντρίγκο Ρέι, όμως φαίνεται πως έχει αναλάβει ο ίδιος να κάνει το κουμάντο στην ομάδα του. Άλλωστε, το είχε πληρώσει μία φορά με τον Φρανκ Άρνεσεν και με τον Τούντορ.

Από την πλευρά του, ο Λούμπος Μίχελ φαίνεται πως έχει περιοριστεί στον ρόλο να ψάχνει, να εισηγείται και να περιμένει το «πράσινο φως» από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

Άλλωστε, ο Σαββίδης μετά από εισήγηση του Βούκιτς επέλεξε τον Στανόγεβιτς και όχι κάποιον από τους προπονητές που πρότεινε ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής. Σε κάθε περίπτωση, ο Σαββίδης φέρεται να εμπιστεύεται τον συνεργάτη του και δεν υπάρχει κάποιο θέμα περιθωριοποιησής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x