Stoiximan Super League

Τοπαλίδης στον ΣΠΟΡ FM για Χαντ: «Τεχνίτης, εύκολα θα πιάσει στην Ελλάδα»

Για τον Άαρον Χαντ που ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, μίλησε στην εκπομπή Transfer Market Live του ΣΠΟΡ FM, ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Σημερινό δημοσίευμα της Bild, «μπλέκει» τον Παναθηναϊκό με τον Άαρον Χαντ, τονίζοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα για τον παίκτη. Πάντως, προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται κάτι από τους «πράσινους» για το φημολογούμενο ενδιαφέρον που αναφέρουν οι Γερμανοί.

Ωστόσο, ο Γιάννης Τοπαλίδης, που ξέρει καλά το γερμανικό πρωτάθλημα, μίλησε στην εκπομπή Transfer Market Live του ΣΠΟΡ FM για τον παίκτη του Αμβούργου, τονίζοντας ότι αν όντως υπάρχει σενάριο να έρθει στην Ελλάδα, τότε μπορεί να... πιάσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Τοπαλίδης για τον Χαντ

Για τα προσόντα του παίκτη: «Ήταν ένας από τους καλούς παίκτες της Βέρντερ Βρέμης όταν έπαιζε εκεί. Είχε τρεις συμμετοχές στην εθνική ομάδα, αν και ,μετά στη Βόλσμπουργκ και το Αμβούργο δεν ήταν τόσο φουριόζος όσο στη Βρέμη. Είναι παίκτης που παίζει και στα πλάγια και επιθετικό χαφ και μάλιστα είχε σκοράρει πολλές φορές στη Βέρντερ. Είναι τεχνίτης, είναι καλός παίκτης, αλλά μετά τη Βρέμη δεν είχε τόσο δυνατή παρουσία. Πάντως παίζει ρόλο και η ομάδα στην οποία αγωνίζεται κάποιος. Το Αμβούργο ας πούμε είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να βοηθήσει έναν επιθετικό παίκτη. Ο Χαντ είναι παίκτης που ταιριάζει σε μια ομάδα που δημιουργεί και έχει την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο στο παιχνίδι. Θα φανεί πάντως στο γήπεδο αν αποκτηθεί τελικά ο παίκτης. Πάντα μια μεταγραφή έχει και ρίσκο».

Για το αν μπορεί να πιάσει στην Ελλάδα: «Στην Ελλάδα σκεφτόμαστε έναν παίκτη τι απόδοση είχε στο πρωτάθλημα που έπαιζε. Η Μπουντεσλίγκα είναι ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα. Ας πούμε ο Μπεργκ, ήταν ο καλύτερος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά στο Αμβούργο δεν είχε την ίδια πορεία. Πάντως ο Χαντ είναι ένας παίκτης που έρχεται από ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και μπορεί εύκολα να παίξει στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x