Champions League

Τόρες: «Το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου»

Ως το μεγαλύτερο ματς της καριέρας του χαρακτήρισε ο Φερνάντο Τόρες τη ρεβάνς με τη Ρεάλ για τους «8» του Champions League, τονίζοντας ότι είναι το όνειρό του να κατακτήσει τίτλους με την Ατλέτικο.

Το σημαντικότερο παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι τώρα στην καριέρα του είναι για τον Φερνάντο Τόρες η ρεβάνς με τη Ρεάλ για τους «8» του Champions League.

Οι «ροχιμπλάνκος» αντιμετωπίζουν τη «βασίλισσα» στο «Μπερναμπέου» την Τετάρτη (22/4) στη ρεβάνς του 0-0, με τον Ισπανό διεθνή να τονίζει ότι παρόλο που έχει παίξει σε θεωρητικά «μεγαλύτερα» παιχνίδια από αυτό, το συγκεκριμένο είναι το πιο σημαντικό απ’ όσα έχει δώσει.

«Έχω παίξει σε παιχνίδια που θεωρητικά ήταν πιο σημαντικά από αυτό, όμως στο μυαλό μου, αυτό είναι το σημαντικότερο της καριέρας μου. Είχα την τύχη να αγωνιστώ σε τελικό τόσο του Champions League όσο και του Europa League, όμως με την Ατλέτικο, τα πάντα είναι διαφορετικά. Πάντα έλεγα ότι το όνειρό μου είναι να κατακτήσω τίτλους εδώ», ήταν τα λόγια του 31χρονου που στη συνέχεια ανέφερε ότι δεν τον νοιάζει που δεν αγωνίζεται συνέχεια καθώς ο ανταγωνισμός σε μια ομάδα κάνει καλό.

«Δεν με πειράζει που δεν είμαι συνέχεια βασικός. Ο ανταγωνισμός κάνει καλό σε μια ομάδα. Κάποιος πρέπει να είναι πάντα έτοιμος για όταν θα έρθει η ώρα. Οι άνθρωποι που ξέρουν από αθλητισμό, θα καταλάβουν τι εννοώ», είπε ο επιθετικός των Μαδριλένων που θέλει οπωσδήποτε να αγωνιστεί στο ματς της Τετάρτης.

«Απολαμβάνω κάθε μέρα από τότε που επέστρεψα στην Ατλέτικο και είμαι χαρούμενος με το πως πάνε τα πράγματα. Έχω ήδη παίξει σε μεγάλα παιχνίδια με την ομάδα όμως δεν θα μείνω εκεί. Θέλω να παίξω κόντρα στη Ρεάλ», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x