Stoiximan Super League

Τόσα εισιτήρια έχουν μείνει για το ντέρμπι «αιωνίων»

Λίγα είναι τα εισιτήρια που δεν έχουν πουληθεί ακόμη για το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Super League.

Γεμάτη ή σχεδόν γεμάτη αναμένεται να είναι η Λεωφόρος στο ντέρμπι του Σαββάτου (28/10, 19:30) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Τα εισιτήρια που δεν έχουν πουληθεί ακόμη είναι λίγα και συγκεκριμένα πρόκειται για 200 κομμάτια πάνω-κάτω και σημαντικό ρόλο έχει παίξει και το κόστος τους. Για αυτό δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το αν θα «φύγουν» όλα.

Είναι εισιτήρια στη θύρα 3 που κοστίζουν 120 ευρώ, αλλά και στη 10 που για να τα αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να δώσει 200 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές για τον συγκεκριμένο αγώνα ήταν αρκετά «τσιμπημένες» και ο λόγος που συνέβη αυτό είναι για να ενισχυθεί οικονομικά ο σύλλογος που περνάει δύσκολες στιγμές.

Η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη, ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να έχουν την πρέπουσα συμπεριφορά και να προστατέψουν την έδρα του «τριφυλλιού», διότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να το «πληρώσει» σε κάθε επίπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x