Αγγλία

Τόσα χάνει η Γιουνάιτεντ αν δεν πάει στο Champions League!

Τεράστιες απώλειες από τα ταμεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην περίπτωση που δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την επόμενης σεζόν.

Εξαιρετικά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μην βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League την επόμενη χρονιά.

Στην Premier League απομένει μόλις μία αγωνιστική και η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την 4η θέση και την συμπολίτισσα, Σίτι. Οι «πολίτες» αντιμετωπίζουν την τελευταία αγωνιστική την Σουόνσι στο «Liberty» ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» την Μπόρνμουθ στο «Όλντ Τράφορντ».

Με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος της Γιουνάιτεντ (η Σίτι βολεύεται και με «Χ» λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων), στην διοίκησή της μετρούν ήδη τα χρήματα που θα χαθούν τα οποία μάλιστα είναι πάρα πολλά. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Mirror», οι «κόκκινοι διάβολοι» θα χάσουν τουλάχιστον 38εκατ. ευρώ από τηλεοπτικά δικαιώματα. Εκτός από αυτά «μαχαιριά» στα ταμεία αναμένεται να έρθει και από την Adidas. Η εταιρία που ντύνει την ομάδα αναμένεται να κόψει την ετήσια χορηγία της κατά 30%, όπως προβλέπει η μεταξύ τους συμφωνία, εφόσον δεν εξασφαλιστεί εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x