Stoiximan Super League

Τόσα χρήματα χάρισε ο Μπουμάλ για να μείνει ελεύθερος

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και για να μείνει άμεσα ελεύθερος από τον Παναθηναϊκός χάρισε ένα σημαντικό ποσό στο «τριφύλλι» που κέρδισε έτσι και μια θέση ξένου.

Ένα ακόμη σημαντικό μέτωπο από το θέμα των αποδεσμεύσεων έκλεισε με θετικό τρόπο τα τελευταία 24ωρα για τον Παναθηναϊκό.

Το «τριφύλλι» παραχώρησε πρόσφατα στην Κόρτραϊκ του Γιάννη Αναστασίου και έτσι εκτός του ότι γλίτωσαν το συμβόλαιό του, άδειασε με αυτόν τον τρόπο και μια θέση ξένου λύνοντας τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη με αυτόν τον τρόπο. Παράλληλα, παρελθόν αποτελεί ουσιαστικά (απομένει το τυπικό), όπως έχει γίνει γνωστό από την Πέμπτη, ο Ολιβιέ Μπουμάλ που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

Ο 28χρονος εξτρέμ υπέγραψε για 1,5 χρόνο στην Λιανονίγκ και για αυτό το χρονικό διάστημα θα εισπράξει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό είναι πολύ καλό και ο Καμερουνέζος έδειξε πολύ καλή στάση, χαρίζοντας κάποια χρήματα και στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, χάρισε 250.000 ευρώ που προβλεπόταν να πάρει από το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν συν 50.000 ευρώ από οφειλές της σεζόν που πέρασε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x