Stoiximan Super League

Του… Αγίου Βαλεντίνου για τον Πλατανιά

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, προηγήθηκε και είχε τις ευκαιρίες, όμως ο Πλατανιάς εκμεταλλεύτηκε άψογα την αποβολή-δώρο του Βαλεντίνου Βλάχου και πήρε μια ακόμα ισοπαλία (1-1) στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Ο Πανιώνιος είχε τις ευκαιρίες να φύγει με άνετο τρίποντο από τα Χανιά, όμως τελικά, ο Πλατανιάς βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει (1-1) και να φτάσει πολύ κοντά στην ανατροπή, στην 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν τον έλεγχο του ματς και προηγήθηκαν στο 27’ με γκολ του Μπεν, ενώ οι Χανιώτες -που δεν έδειξαν να ξεπερνούν την αδυναμία στο σκοράρισμα που τους κρατάει χαμηλά στη βαθμολογία- ισοφάρισαν στο 80’ με κεφαλιά του Μανούσου.

Σημείο κλειδί του ματς η αποβολή του Βαλεντίνου Βλάχους το 65’, που έγειρε τις ισορροπίες προς την πλευρά των γηπεδούχων και αποδυνάμωσε τον Πανιώνιο.

Το ματς:


Η ανάγκη που έχει ο Πλατανιάς σε βαθμούς, αλλά και για να σπάσει την αφλογιστία που τον κρατάει χαμηλά στην βαθμολογία εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά του ματς. Πίεσε και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 16’ με προβολή του Μανούσου που ανάγκασε σε εντυπωσιακή απόκρουση από κοντά με το ένα χέρι τον Γιαννιώτη.

Αυτός που βρήκε δίχτυα όμως ήταν ο Πανιώνιος. Στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο ματς άνοιξε το σκορ, με τον Μπεν να ανοίγει τον φετινό του λογαριασμό με φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 27’.

Ο ρυθμός έπεσε μετά το γκολ, με τα δυνατά μαρκαρίσματα να δίνουν και να παίρνουν. Οι δρόμοι προς τις δύο εστίες «έκλεισαν», με την προσπάθεια του Πλατανιά να γίνει πιο επιθετικός να σταματάει στην άμυνα του Πανιωνίου, που είχε ελαφρά υπεροχή στην κατοχή της μπάλας.

Επιθετικά μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι που έφτασαν πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ. Με πολύ καλή ανάπτυξη και πρωταγωνιστή τον Φούντα, ο Πανιώνιος είχε τέσσερις ευκαιρίες από το 56’ μέχρι το 63’, με τις τρεις από αυτές να είναι μέσα σε δύο λεπτά!

Ο Πλατανιάς την έβγαλε καθαρή, με τον Σωτηρίου να «καθαρίζει» στα δύσκολα. Τα πράγματα άρχισαν να… ζορίζουν για τον Πανιώνιο στο 65’, όταν ο Βαλεντίνος Βλάχος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα -μετά από κάμποσες, μάλιστα προειδοποιήσεις από τον διαιτητή, αλλά και από συμπαίκτες του- και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Η επιθετική δραστηριότητα του Πλατανιά αυξήθηκε κατακόρυφα και μετατράπηκε σε γκολ στο 80’, όταν Γουνδουλάκης γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Μανούσο, ο οποίος πλάσαρε για το 1-1. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν για τους γηπεδούχους, με μεγαλύτερη αυτή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μανούσος σούταρε από κοντά, με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει.

Λεπτό προς λεπτό



Τα στιγμιότυπα




Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Κάργας (68’ Ντίνας), Στάθης, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (60’ Στανιοσάβλιεβιτς), Γιορέντε (46’ Γουνδουλάκης), Ντίντακ, Μανούσος, Γιακουμάκης.
Στον πάγκο οι: Κοκκάλας, Αποστολόπουλος, Μενδρινός, , Πριντέτα.

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Φούντας (71’ Γκιοάτα), Ανσαριφάρντ (84’ Ενγκόνγκ), Σαββίδης (58’ Μασούρας΄).
Στον πάγκο οι: Θεοδωρόπουλος, , Αντωνιάδης, Ολαϊτάν, Καθάριος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x