Stoiximan Super League

Τούντορ: «Να παίρνουμε τα πάντα από τους παίκτες»

Ένα ακόμα καλό παιχνίδι θέλει κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ίγκορ Τούντορ, τονίζοντας πως δεν έχει περιθώρια για ροτέισον στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. «Οι παίκτες μου ήταν σχεδόν τέλειοι», είπε για την Ντόρτμουντ.

Δεν έχει περιθώρια για ροτέισον ο Ίγκορ Τούντορ, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι του ΠΑΟΚ, με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του Δικέφαλου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι παίκτες του, παίζοντας δύο δύσκολα ματς με λίγες μέρες ξεκούραση, ενώ αναφέρθηκε και στην μεγαλειώδη εμφάνιση κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για τον απόηχο από την αναμέτρηση κόντρα στην Ντόρτμουντ και το τι κρατάει από αυτόν: «Είμαι ικανοποιημένος. Αυτό είναι το πρώτο που κρατάω. Και αυτό οφείλεται στο ότι η Ντόρτμουντ δεν έχει καμία σχέση με το Europa League. Είναι μία ομάδα που ανήκει στο Champions League και πιστεύω πως αν έπαιζε εκεί θα έκανε πολύ μεγάλα πράγματα. Είμαστε χαρούμενοι, παίξαμε καλή άμυνα, όπως και ήμασταν προετοιμασμένοι να κάνουμε από πριν. Θέλαμε να κλείσουμε τον αντίπαλο ώστε να μην μπορεί να δημιουργήσει και να χτυπήσουμε στην κόντρα. Εν τέλει το καταφέραμε αρκετά καλά και είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι».

Για την δυνατότητα που έδειξε η ομάδα να προσαρμόζεται στο παιχνίδι του αντιπάλου: «Είναι πολύ ενδιαφέρον και καλό να βλέπεις ότι είμαστε τόσο συμπαγής ως ομάδα. Δεν είναι εύκολο να παίξει αυτό το στυλ παιχνιδιού. Ποτέ κανένας δεν θέλει να αμύνεται αποκλειστικά αλλά δεν πρέπει να φανείς ανόητος. Δεν θέλω να γίνουμε μία απλά συμπαθητική ομάδα, που της αρέσει να παίζει και να πρεσάρει, πρέπει να προσαρμοζόμαστε και να παίρνουμε τα πάντα από τους παίκτες μας. Αυτό το καταλαβαίνουν και οι παίκτες και θυσιάζονται περισσότερο για την ομάδα. Και τελικά στο ποδόσφαιρο αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη. Θεωρώ ότι ήταν μία από τις καλύτερες μας εμφανίσεις. Όχι τόσο δημιουργικά και επιθετικά, όσο τακτικά. Οι παίκτες θυσιάστηκαν, έτρεξαν και ήταν σχεδόν τέλειοι. Είμαι ικανοποιημένος».

Για το αν θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον κόντρα στον Ολυμπιακό: «Και τα δύο παιχνίδια είναι σαφώς πολύ σημαντικά. Οι αντίπαλοι μπορεί να το κάνουν. Εμείς δεν μπορούμε καθώς δεν είμαστε σαν αυτούς. Έχουμε να δώσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με μόλις τρεις μέρες ξεκούρασης, δεν είμαστε χαρούμενοι γι αυτό, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Θα προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι».

Για το αν τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού είναι αξιόπιστα δείγματα για τον αγώνα της Κυριακής:«Είδαμε το παιχνίδι στο Λονδίνο όπως και όλα τα παιχνίδια. Η ομάδα που κέρδισε την Άρσεναλ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αλλά δεν θέλω να κοιτάω τον αντίπαλο. Θέλω να βλέπω μόνο την ομάδα μου και είναι το μόνο που με απασχολεί. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να έχουμε μία πολύ καλή παρουσία και φυσικά να κερδίσουμε στο ντέρμπι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x