Europa League

Τούντορ: «Όσο καλοί πρέπει»

Όχι έτοιμος, αλλά όσο καλός πρέπει ελπίζει ο Ιγκόρ Τούντορ να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. «Να ξεχάσουμε τι έγινε πέρσι», είπε ο Στέλιος Κίτσιου.

Ο ΠΑΟΚ θα ήταν αφύσικο να ετοιμαστεί έτοιμος στον αγώνα της Πέμπτης για τα προκριματικά του Europa League απέναντι στη Λοκομοτίβα στην Κροατία. Ο νέος προπονητής της ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ, ελπίζει-ωστόσο-πως η ομάδα του θα είναι όσο καλή πρέπει για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

«Πάντα οι ομάδες μου θα μπαίνουν στο γήπεδο για να είναι το αφεντικό. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου, δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά θέλουμε να το κάνουμε. Αυτό που σκέφτομαι είναι πώς εμείς θα παρουσιαστούμε στο γήπεδο. Εμείς να είμαστε καλοί, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι συνέπεια της εμφάνισης. Να έχουμε καλές τοποθετήσεις και τακτική. Ξέρω πολύ καλά την Λοκομοτίβα, έχω δει τα τελευταία παιχνίδια της. έχω μιλήσει με τους παίκτες, δεν θα σας το πω εδώ. Η Λοκομοτίβα είναι καλή ομάδα με νεαρούς, ταλαντούχους παίκτες και δεν θα είναι εύκολο το ματς. Θέλω να δούμε ένα καλό ματς να κάνουμε επίθεση με δέκα παίκτες και άμυνα με άλλους τόσους», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Κροάτης τεχνικός ρωτήθηκε για το γεγονός ότι «έκοψε» τους Περέιρα και Λούκας. «Δεν θέλω να μιλήσω για το θέμα των δύο παικτών τώρα, δεν αλλάζει κάτι. Το μυαλό μας είναι στην αναμέτρηση», ενώ για την επιλογή του να αφήσει εκτός αποστολής τον Νομπόα είπε πως «…είχε μόνο τέσσερις προπονήσεις στα πόδια του».

Δεν ήταν περισσότερο αποκαλυπτικός για τα πλάνα του. «Έχω ξεκάθαρες ιδέες για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσω. Είμαι περίεργος να δούμε τι θα παρουσιάσουμε μετά από 20 μέρες προετοιμασίας. Έχουμε μιλήσει πολύ γι' αυτό. Δεν είναι φυσιολογικό όπως πήγε προετοιμασία αλλά αυτό είναι. Δεν θα είμαστε τέλειοι, θα είμαστε όσο καλοί πρέπει. Κοιτάξαμε να δουλέψουμε και στη φυσική κατάσταση αλλά και να είμαστε έτοιμοι στο γήπεδο. Και είμαι περίεργος να δω πως θα παρουσιαστούμε».

Όσο για την ιδιαιτερότητα του να κάνει ντεμπούτο στην πατρίδα του, είπε: «Είναι και απλά και κάτι ξεχωριστό γιατί είναι στην Κροατία, στην πατρίδα μου. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση γιατί είναι επίσημο Έχουμε προετοιμαστεί για το ματς όπως σε όλα τα άλλα».

Ο Στέλιος Κίτσιου, που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ είπε: «Μας περιμένει μια μεγάλη χρονιά, θέλουμε να είναι καλύτερη από την περσινή. Δουλέψαμε πολύ και νομίζουμε θα είναι καλύτερη από τη συνέχεια. Πρέπει να ξεχάσουμε την προηγούμενη σεζόν. Έχει αρχίσει μία νέα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτή, είναι νέα. Να συγκεντρωθούμε στο στόχο της πρόκρισης. Να μην σκεφτόμαστε τι συνέβη πέρυσι».

Όσο για τις διαφορές που εντοπίζει σε σχέση με πέρσι, ο νεαρός ακραίος είπε: «Έχει αλλάξει ο προπονητής. Καθένας έχει άλλα στοιχεία; Ο προπονητής προσπαθεί να μας περάσει την πειθαρχία και νομίζω θα είμαστε πολύ καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x