Stoiximan Super League

Τούντορ: «Θα ‘μαστε έτοιμοι»

Όχι στο 100%, αλλά έτοιμος σε τέτοιο βαθμό που δεν θα έχει πρόβλημα στον πρώτο επίσημο αγώνα (16/7) θα είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Ιγκόρ Τούντορ. Ευχαριστημένος δήλωσε απ’ τη νίκη σήμερα.

Ικανοποιημένος απ’ τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ και κυρίως την εικόνα που είχαν οι παίκτες του έδειξε ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Κροάτης τεχνικός τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» ανταποκρίθηκαν, δεν θέλησε να σταθεί στα προβλήματα –μετά και το νέο σοβαρό που προέκυψε με τον Κλάους- και εμφανίστηκε βέβαιος για την ετοιμότητα της ομάδας στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, στις 16 του μήνα.

«Ήξερα πως η ομάδα θα ‘ναι κουρασμένη, γιατί δουλέψαμε σκληρά τις τελευταίες δέκα μέρες. Περίμενα κυρίως να δω κάποιες βασικές αρχές που θέλω στο παιχνίδι μας. Και τις παρουσιάσαμε σε μεγάλο βαθμό. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν, έμεινα ευχαριστημένος απ’ την προσπάθεια και όσα είδα», είπε στο αρχικό του σχόλιο στην NOVA και συμπλήρωσε:

«Τα προβλήματα είναι πάντα προβλήματα, όλες οι ομάδες τα έχουν. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα που θα προχωρήσει και το σύνολο θα ‘ναι πάνω από όλους κι όλα».

Όσο για το αν θα ‘ναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς της σεζόν, απάντησε: «Δεν θα ‘μαστε στο 100%, σε τέλεια κατάσταση, αλλά θα είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x