Europa League

Τούντορ: «Θέλουμε τη νίκη»

Παρά το υπέρ του ΠΑΟΚ 5-0 του πρώτου αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας Ιγκόρ Τούντορ τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» στοχεύει στη νίκη και στον επαναληπτικό με την Μπρόντμπι.

Περιορισμένο ροτέισον προτίθεται να κάνει κόντρα στην Μπρόντμπι ο Ιγκόρ Τούντορ, εκμεταλλευόμενος το 5-0 υπέρ του ΠΑΟΚ στο ματς της Τούμπας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως αλλαγές προσώπων ή διακυμάνσεις στην απόδοση είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν, ειδικά εφόσον ο «Δικέφαλος του Βορρά» περάσει στη φάση των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς θα κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες μετά το 5-0: "Είναι μέρος της δουλειάς μου να προσπαθώ να τους συγκεντρώνω. Εγώ προτιμώ να έχω πάντα να διαχειριστώ τέτοια σκορ, αλλά το ποδόσφαιρο είναι περίεργο. Απ' όσο έχω δει στις προπονήσεις, στη συμπεριφορά και στις προπονήσεις κοιτάμε τη νίκη και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και αύριο".

Για το αν θα κάνει ροτέισον: "Το ροτέισον έγινε για συγκεκριμένους λόγους. Κάποιοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό, είχαμε απουσίες. Δεν συνηθίζω να κάνω μεγάλο ροτέισον. Αύριο ίσως ξεκουράσω κάποιους, αλλά οι περισσότεροι που αγωνίζονται βασικοί θα συμμετάσχουν κανονικά".

Για τη μεγάλη διαφορά απόδοσης στα ματς με Μπρόντμπι και Ξάνθη: "Το προηγούμενο ματς δεν ήταν φυσιολογικό από την άποψη ότι υπήρχαν λόγοι που μας ανάγκασαν να πάρουμε αποφάσεις που δεν θα παίρναμε υπό φυσιολογικές συνθήκες. Θα υπάρχουν πολλές πιθανότητες για σκαμπανεβάσματα λόγω και της παρουσίας στους ομίλους του Europa League. Κανείς δεν θυμάται στο ποδόσφαιρο το ματς που περνάει και οι παίκτες το γνωρίζουν".

Για τα σενάρια περί συμφωνίας για σέντερ φορ: "Ο κ. Αρνεσεν κάνει την δουλειά του και εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι".

Για το αν θα παίξει για τη νίκη: "Θέλουμε την νίκη, έχω πει στους παίκτες στα αποδυτήρια σε κάθε ματς μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Θέλουμε να δείξουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x