Stoiximan Super League

Τουλάχιστον τέσσερις αποχωρήσεις τον Γενάρη στον Απόλλωνα

Στον Απόλλωνα Σμύρνης έχουν πάρει την απόφαση να κάνουν ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ποιοι είναι στη «μαύρη» λίστα και ποιοι είναι ακόμη… αμφίβολοι για να μείνουν στην ομάδα!

Εκκαθαρίσεις θα υπάρξουν στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης τον ερχόμενη Γενάρη!

Οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας έχουν πάρει την απόφαση να κάνουν ένα μικρό ξεσκαρτάρισμα τον Ιανουάριο και αναμένεται να αποχωρήσουν τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πιθανότατα και θα αντικατασταθούν.

Ο πρώτος παίκτης που έχει ενημερωθεί εδώ και ημέρες πως θα αποχωρήσει είναι ο Ντάρεν Μάατσεν, ενώ δυσαρέσκεια υπάρχει και για τους Μπαρτλομέι Μπαμπιάρζ και Κώστα Μενδρινό.

Ο Πολωνός χαφ δεν έχει πείσει πως μπορεί να βοηθήσει και ο Ζόραν Βούλιτς δεν είναι ικανοποιημένος από αυτόν. Βέβαια, την ίδια ώρα υπάρχουν άτομα μέσα από την ομάδα που θεωρούν ότι ο Μπαμπιάρζ έχει αδικηθεί και δεν έχει πάρει την ευκαιρία του για να δείξει ότι αξίζει. Όσον αφορά τον Μενδρινό, αποκτήθηκε για να βοηθήσει με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμη να προσφέρει τα αναμενόμενα. Αμφότεροι δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να παραμείνουν στο ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αμφίβολη είναι και η θέση του Βασίλη Βαλλιάνου αλλά και του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι στο έμψυχο δυναμικό. Ο πρώτος δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα, ενώ δεν μπαίνει τις περισσότερες φορές και στις αποστολές, ενώ ο Αργεντινός «παίζει» να αποχωρήσει εφόσον αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός.

Τέλος, ο Χουάντερσον δεν είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται και μοιάζει πολύ πιθανό να ζητήσει να αποχωρήσει, ενώ την ίδια ώρα η παραμονή του Άξελ Χουάρες δείχνει να κερδίζει πόντους μετά και την πολύ καλή του εμφάνιση στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x