Γαλλία

Ολιγόλεπτη διακοπή στο Τουλούζ-Χάβρη καθώς ήχησε ο συναγερμός φωτιάς του γηπέδου λόγω καπνογόνων!

Η αναμέτρηση της Τουλούζ με τη Χάβρη διεκόπη προσωρινά στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ήχησε ο συναγερμός φωτιάς του γηπέδου. Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα, τα καπνογόνα ήταν αιτία της σύγχυσης!

Τουλούζ και Χάβρη τίθενται αντιμέτωποι αυτή την ώρα στο «Stadium de Toulouse» για την 11η αγωνιστική της Ligue 1, σε μια ομολογουμένως εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι των γηπεδούχων, οι οποίοι και γιορτάζουν απόψε την επέτειο 30 χρόνων από την ίδρυση των «NVDRS», των οργανωμένων οπαδών του συλλόγου!

Μετά την επίτευξη του 1-0 από τέρμα του Νταλιγκά στο 51ο λεπτό, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων έκαναν τη... νύχτα μέρα, ανάβοντας δεκάδες καπνογόνα και πυρσούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα λίγο αργότερα, να ενεργοποιήσει τον συναγερμό φωτιάς του γηπέδου, με τις σειρήνες να ηχούν σε όλο το στάδιο, ενώ από τα μεγάφωνα ζητήθηκε από κόσμο να αποχωρήσει από το γήπεδο δημιουργώντας σύγχυση στο κοινό!

Όπως ήταν λογικό, ο αγώνας διεκόπη προσωρινά για περίπου δέκα λεπτά, μέχρι οι άνθρωποι του γηπέδου να ερευνήσουν το περιστατικό και να επιλυθεί το θέμα. Παρ' όλα αυτά, αρκετοί ήταν οι φίλοι της Τουλούζ που έφυγαν για λόγους ασφαλείας.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x