Europa League

«Τούμπα» πριν την Τούμπα η Ντόρτμουντ!

Της έβγαλε το λάδι η Κράσνονταρ στο «Signal Iduna» αλλά δεν πτοήθηκε. Με επιμονή και γκολ στην εκπνοή, η Ντόρτμουντ «γύρισε» το ματς, 2-1, και θα πάει στην έδρα του ΠΑΟΚ ως αφεντικό του ομίλου.

Στο πρώτο δεν έβγαινε τίποτα, στο δεύτερο δεν έμπαινε τίποτα, όμως η επιμονή έφερε τη νίκη! Με γκολ στην εκπνοή η Ντόρτμουντ «τούμπαρε» την Κράσνονταρ, 2-1, και έγινε με το καλησπέρα αφεντικό στον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Η βαθμολογία:
1.Ντόρτμουντ 3
2.ΠΑΟΚ 1
3.Καμπάλα 1
4. Κράσνονταρ

Η αγωνιστική:
Πέμπτη 17/09

Καμπάλα-ΠΑΟΚ 0-0

Ντόρτμουντ-Κράσνονταρ 2-1

Η επόμενη αγωνιστική (2η):
Πέμπτη 01/10
ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ
Κράσνονταρ-Καμπάλα


Προβληματική ήταν η ομάδα του Τούχελ στο πρώτο ημίχρονο. Η Κράσνονταρ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο 12ο λεπτό, όταν ο Σμόλοφ «ζάλισε» τον Γκίντερ και σέρβιρε το 0-1 στον Μαμάεφ. Οι γηπεδούχοι βγήκαν εκτός πλάνου και παρότι είχαν την κατοχή στα πόδια τους δεν μπορούσαν να βγάλουν ευκαιρίες. Στο φινάλε του ημιχρόνου οι Βεστφαλοί άνοιξαν καλύτερα το παιχνίδι και με επιθέσεις από τα άκρα άρχισαν να απειλούν. Οι Ρώσοι ζορίστηκαν και στην… εκπνοή έχασαν την ευκαιρία να μπουν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια αφού ο Γκίντερ νίκησε με κεφαλιά (45+1’) τον Ντίκαν.

Με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση μπήκε στο γήπεδο η Ντόρτμουντ στο δεύτερο 45λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν με τίποτα να περάσουν στο δεύτερο μισό του γηπέδου και ο Μχιταριάν προσπαθούσε να φέρει σε θέση βολής τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς. Ο Αρμένιος τα κατάφερε αρκετές φορές, όμως ο γκολκίπερ των Ρώσων ήταν εξαιρετικός. Η αντίσταση του Ντίκαν κάμφθηκε λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, όταν ο Τζου Χο ξεχάστηκε από την άμυνα και με κοντινή κεφαλιά (90+2’) χάρισε τη νίκη στους Βεστφαλούς.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x