Αγγλία

Τουρέ: «Καλύτερα να παίξουμε χωρίς διαιτητή»!

Ο Γιάγια Τουρέ είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία στο ματς Κυπέλλου με την Άρσεναλ και… πήγε την κουβέντα ένα βήμα παραπέρα.

Η Μάντσεστερ Σίτι αποκλείστηκε από την Άρσεναλ στο Κύπελλο, με τον Γιάγια Τουρέ να θεωρεί πως έπαιξε ρόλο και η διαιτησία στην ήττα με 2-1 απ’ την Άρσεναλ στην παράταση.

Ο λόγος; Η ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Σέρχιο Αγουέρο στο 0-0,με την αιτιολόγηση πως η μπάλα είχε βγει άουτ πριν σεντράρει ο Λιρόι Σανέ.

Το ριπλέι δεν δικαίωσε τον διαιτητή της αναμέτρησης, Γκρεγκ Πόσον, με τον Τουρέ να θεωρεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο «άρχοντας του αγώνα» καθόρισε την έκβαση ενός ματς και να προτείνει... ριζοσπαστικές λύσεις!

«Οι διαιτητές πρέπει να το σταματήσουν αυτό» δήλωσε ο Ιβοριανός μέσος, ο οποίος πρόσθεσε πως «συμβαίνει συχνά, είμαι πολύ απογοητευμένος. Θέλουμε έναν καλύτερο διαιτητή στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ… Ίσως να είναι καλύτερα να παίξουμε χωρίς διαιτητή»!

Από εκεί και πέρα, ο Τουρέ ανέφερε πως «είναι ένα μεγάλο ματς, πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ελπίζουμε πάντως σε έναν καλό διαιτητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x