Stoiximan Super League

Τουρσουνίδης: «Σημαντική η νίκη με την ΑΕΚ. Μπορούμε και στη Λεωφόρο»

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τη νίκη και στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό τόνισε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης με αφορμή τη νίκη του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ για τα πλέι-οφ. Ο παλιός άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο.

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη για τον ΠΑΟΚ. Είδα μια διάθεση από τους παίκτες να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Είναι δύσκολο με άδειες κερκίδες. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από την ΑΕΚ», τόνισε και συνέχισε:

«Πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα και είμαστε από τα φαβορί για την πρώτη θέση. Σαν υλικό, σαν ομάδα είμαστε καλύτεροι από τους άλλους. Αρκεί να το βγάζουν στο γήπεδο, όπως εχθές. Το αποτέλεσμα στο άλλο ματς του Πανιωνίου ήταν το ιδανικό».

Ο Τουρσουνίδης στάθηκε στην παρουσία του Μακ στην αναμέτρηση και τη σημασία της παρουσίας του στην 11άδα του ΠΑΟΚ:

«Ο Μακ είναι βαρόμετρο και μπορεί να αλλάξει ένα αποτέλεσμα. Εκανε πολύ καλή χρονιά φέτος. Είδαμε παιδιά με πάθος, με όρεξη κι αυτό μου έχει μείνει. Μου άρεσαν και τα δυο γκολ. Ο Μυστακίδης είναι μεγάλο ταλέντο και ο Ροντρίγκεζ επίσης, είναι οι δύο παίκτες που ξεχώρισα. Και ο Τσίμιροτ ήταν καλός».

Τέλος, μίλησε για το δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ, αυτό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

«Στη Λεωφόρο πρέπει να πάμε για τη νίκη. Θα είναι άσχημο να χάσουμε το παιχνίδι. Αν είναι σοβαρός και πειθαρχημένος ο ΠΑΟΚ, είναι ικανός να νικήσει μέσα στη Λεωφόρο. Στο άλλο ματς αν και ο Πανιώνιος είναι καλύτερη ομάδα, πιστεύω όπως η ΑΕΚ θα νικήσει», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x