Stoiximan Super League

Τους έβαλε στο κλίμα ο Χάσι

Αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με την Παρτίζαν μετρούν στον Ολυμπιακό, με τον Μπέσνικ Χάσι να βάζει στο… κλίμα τους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση στο Βελιγράδι.

Τα παιχνίδια με την Παρτίζαν και μόνο απασχολούν άπαντες στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες μετρούν αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, και ο Μπέσνικ Χάσι φρόντισε να βάλει για τα καλά τους ποδοσφαιριστές του στο κλίμα για την αναμέτρηση με τη σερβική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Κοσοβάρος τεχνικός έδειξε σε βίντεο στους παίκτες του από το προχθεσινό φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά και κάναμε κάποια πράγματα όπως έπρεπε, αλλά συνολικά δεν ήμασταν καλοί», είπε αρχικά ο 45χρονος προπονητής και συνέχισε, λέγοντας: «Φαινόταν ότι σκεφτόσασταν την Παρτίζαν και για αυτό δεν έβγαιναν όσα έχουμε δουλέψει. Να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις. Έκαναν μια φάση και μας έβαλαν γκολ και πρέπει να το προσέξουμε».

Ο Χάσι, ο οποίος έχει μελετήσει καλά τους πρωταθλητές Σερβίας, θα δείξει σήμερα για πρώτη φορά στους ποδοσφαιριστές του βίντεο με την ομάδα του Βελιγραδίου, θα τους αναλύσει την προσεχή τους αντίπαλο και θα τους επισημάνει αυτά που χρειάζεται να προσέξουν στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x