Stoiximan Super League

Τους έβγαλε το… λάδι ο Ίβιτς στον ΠΑΟΚ (video)

Σε ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Βλάταν Ίβιτς αποφάσισε να δουλέψει αρκετά στην ειδική αντοχή των ποδοσφαιριστών του.

Τις αντοχές των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ επιχείρησε να δοκιμάσει το πρωί του Σαββάτο ο Βλάνταν Ίβιτς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, η προτελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» επί ελληνικού εδάφους ήταν προγραμματισμένο να είναι και η πιο σκληρή της ως τώρα προετοιμασίας. Η ένταση ανέβηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα με τη δουλειά να επικεντρώνεται στην ειδική αντοχή μέσα από πέντε σταθμούς με τις ασκήσεις να πραγματοποιούνται στο μάξιμουμ για 30’, 1? και 3?.

Οι Γιώργος Τζαβέλλας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Γκάρι Ροντρίγκες, Λέο Μάτος και Χοσέ Κρέσπο έκαναν ειδικό πρόγραμμα προσαρμογής κι ενδυνάμωσης. Ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο σπίτι του λόγω ίωσης κι ο Γιάννης Μυστακίδης που αναρρώνει από ίωση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη κλείνει το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 με προπόνηση στην Τούμπα. Έπειτα οι ποδοσφαιριστές θα είναι ελεύθεροι ως το πρωί της Δευτέρας (04.07) που η αποστολή αναχωρεί για το Oosterbeek της Ολλανδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x