Ισπανία

Τους κάνει… πλάκα η Βαλένθια! (video)

Αποφασισμένη να «αρπάξει» το εισιτήριο της απευθείας εξόδου στο Champions League δείχνει η Βαλένθια! Οι νυχτερίδες διέλυσαν δια περιπάτου 4-0 την Έλτσε και αγχώνουν στο φουλ την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το τρένο της εκπληκτικής Βαλένθια δεν σταματά πουθενά φέτος! Οι νυχτερίδες αν και μακριά απ' το σπίτι τους, δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα να ρίξουν στο καναβάτσο την Έλτσε με το ευρύ 4-0 και να πετύχουν την έκτη νίκη τους στα τελευταία επτά παιχνίδια, επίδοση που τις έχει χρίσει φαβορί για την τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Κι αυτό διότι πλέον είναι στο +4 απ' την Ατλέτικο Μαδρίτης (που είναι τέταρτη και για την ώρα πάει προκριματικά) η οποία βέβαια έχει ματς λιγότερο, αλλά όσο βλέπει... πλάτη, όλο και θα δυσκολεύει η προσπάθειά της να προσπεράσει την ομάδα του Νούνο.

Σε ένα κρίσιμο σημείο, στο 44', οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Αντρέ Γκόμεζ και παράλληλα την ψυχολογία για να μην αγχωθούν ιδιαίτερα στην επανάληψη. Κι όταν ο Αλκάθερ βρήκε δίχτυα στο 57', κάπου εκεί τα πράγματα έδειξαν να τελειώνουν. Κι έτσι έγινε διότι οι γηπεδούχοι (στο +2 απ' την ζώνη του υποβιβασμού) επ' ουδενί δεν μπορούσαν να αντισταθούν που εν τέλει διασύρθηκαν. Με το αυτογκόλ του Ρόκο να δίνει μεγαλύτερο αέρα στην Βαλένθια και τον Οταμέντι στις καθυστερήσεις να βάζει το κερασάκι για το τελικό 4-0!



Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Παρασκευή 20 Μαρτίου

Έλτσε-Βαλένθια 0-4
(44' Γκόμεζ, 57' Αλκάθερ, 71' αυτ. Ρόκο, 90' Οταμέντι)

Σάββατο 21 Μαρτίου

Ατλέτικο Μαδρίτης-Χετάφε (17:00)
Ράγιο Βαγεκάνο-Μάλαγα (19:00)
Λεβάντε-Θέλτα (21:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλμερία (23:00)
Γρανάδα-Εϊμπάρ (23:00)

Κυριακή 22 Μαρτίου

Λα Κορούνια-Εσπανιόλ (13:00)
Βιγιαρεάλ Σεβίλλη (18:00)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Κόρδοβα (20:00)
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Η επόμενη (29η) αγωνιστική

Αλμερία-Λεβάντε
Θέλτα-Μπαρτσελόνα
Κόρδοβα-Ατλέτικο Μαδρίτης
Εϊμπάρ-Ράγιο Βαγεκάνο
Εσπανιόλ-Έλτσε
Χετάφε-Λα Κορούνια
Μάλαγα-Σοσιεδάδ
Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα
Σεβίλλη-Μπιλμπάο
Βαλένθια-Βιγιαρεάλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x