Κύπελλο Ελλάδας

Τους παίρνει όλους στο Ηράκλειο ο Στραματσόνι!

Όλο το ρόστερ του Παναθηναϊκού, συνολικά 28 παίκτες (!), θα πάρει στο Ηράκλειο για το ματς Κυπέλλου ο Αντρέα Στραματσόνι. Ποιο το σκεπτικό του.

Το «μάντρωμα» του Παναθηναϊκού δεν θα περιοριστεί στην Αθήνα. Ο Αντρέα Στραματσόνι αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους παίκτες του για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (19:30).

Έτσι συνολικά θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο 28 παίκτες, συμπεριλαμβανομένων δύο παικτών από την ομάδα Νέων που βάσει κανονισμού θα πρέπει να μπουν στην αποστολή, αλλά ακόμη και των τραυματιών (Λέτο και Σάμπα δεν προλαβαίνουν, ενώ αμφίβολος είναι ο Λεντέσμα).

Ο Ιταλός προπονητής, που δεν μίλησε χθες στους παίκτες του αλλά αναμένεται να το κάνει σήμερα ή αύριο, κατέφυγε σε αυτή τη ασυνήθιστη επιλογή, προκειμένου να υπάρχει συγκέντρωση και συσπείρωση. Ο ίδιος δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ματς της Κρήτης, καθώς μετά το 0-0 με τον Ηρακλή αν υπάρξει νέα απώλεια υπάρχει άμεσος κίνδυνος αποκλεισμό από το Κύπελλο. Για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να παρατάξει τους «πράσινους» με πολλούς αναπληρωματικούς και οι αλλαγές που θα κάνει θα είναι περιορισμένες.

Ο «Στράμα» είχε εφαρμόσει την τακτική του μαντρώματος και στην Ουντινέζε, όταν η ομάδα του μετρούσε μια νίκη σε έντεκα ματς. Αυτό λειτούργησε αλλά μόνο προσωρινά, καθώς η ομάδα απέφυγε στο φινάλε της σεζόν τον υποβιβασμό και ο ίδιος απολύθηκε. Αν και στον Παναθηναϊκό δεν υπάρξουν άμεσα θετικά αποτελέσματα, στους αγώνες με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, θα έχει την ίδια τύχη. Σε αυτή την περίπτωση οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Γιώργος Δώνης είναι πρώτοι στο «κάδρο» για την αντικατάστασή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x