Euro 2016

Τους… χώρισε ο Μαρκαριάν

Σε δύο γκρουπ προπονήθηκαν οι διεθνείς το πρωί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με τον Σέρχιο Μαρκαριάν να δίνει βάση στην τακτική, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα είχε πολλά στημένα.

Διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, είχε το πρόγραμμα της Τρίτης για τους παίκτες της Εθνικής που προετοιμάζονται για το παιχνίδι κόντρα στα Νησιά Φερόε.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προσπαθεί να συνέλθει από το απίστευτο στραπάτσο που έχει υποστεί και να πάρει την… τιμημένη πρώτη του νίκη στην προκριματική φάση του EURO και φυσικά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο υποτίμησης σε μια ομάδα που πριν μερικούς μήνες νίκησε μέσα στο «Καραϊσκάκης».

Στην πρωινή προπόνηση ο Μαρκαριάν χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ ανάλογα με τη θέση και το ρόλο τους στο γήπεδο. Έτσι, από τη μια πλευρά ήταν οι μεσοαμυντικοί, δηλαδή οι Καρνέζης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Ταυλαρίδης, Σταφυλίδης, Τασουλής, Βύντρα, Τοροσίδης, Τζιόλης, Σάμαρης, οι οποίοι γυμνάστηκαν νωρίτερα (09.30) και μια ώρα αργότερα ήρθε και η σειρά των μεσοεπιθετικών (Καπίνο, Βελλίδης, Ταχτσίδης, Φετφατζίδης, Κολοβός, Φούντας, Μήτρογλου, Φορτούνης, Καρέλης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Κατσουράνης, Κονέ).

Και τα δύο γκρουπ δούλεψαν πάνω σε θέματα τακτικής, ενώ στην απογευματινή προπόνηση όλοι οι διεθνείς «ενώθηκαν» ξανά αφού το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις πάνω στις στημένες φάσεις.

Την Τετάρτη και πάλι έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, ενώ τα πρώτα 15 λεπτά της απογευματινής θα είναι ανοιχτά και πριν την έναρξή της στις 17.30 οι διεθνείς θα κάνουν δηλώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x