Champions League

Τούχελ: «Αυτό είναι το Άνφιλντ, αυτό κάνει η Λίβερπουλ»

Στο γεγονός ότι η Λίβερπουλ παίζει καλύτερα όταν βρίσκεται στο Άνφιλντ, αναφέρθηκε ο γερμανός τεχνικός Τόμας Τούχελ μετά την ήττα της ομάδας του με 3-2.

Μετά τη χθεσινή ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Λίβερπουλ το κλίμα ήταν βαρύ για τους «παριζιάνους» καθώς ο Ρομπέρτο Φιρμίνο σκόραρε στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα ο προπονητής των Παριζιάνων, Τόμας Τούχελ, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι «κόκκινοι» έχουν μία έφεση στο να παίρνουν νίκες στο τελευταίο λεπτό. Επίσης χρησιμοποίησε και το μότο της Λίβερπουλ, “This is Anfield”, για να περιγράψει την κατάσταση.

Αναλυτικότερα είπε: «Αυτό είναι το Άνφιλντ, αυτό κάνει η Λίβερπουλ. Δεν άφησαν καθόλου χώρο στον Νεϊμάρ με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Περίμενα περισσότερα από την επιθετική μου γραμμή. Δεν θα ασχοληθώ όμως με το τακτικό κομμάτι της αναμέτρησης αλλά με το σθένος που διαχειριστήκαμε το γεγονός ότι ήμασταν πίσω με 2-0 και ισοφαρίσαμε»

Ο Τούχελ γνωρίζει πως είναι χάνεις στο τελευταίο λεπτό, μέσα στο Άνφιλντ, καθώς το 2016 όντας προπονητής της Ντόρτμουντ ηττήθηκε από την ομάδα του Γιούρκεν Κλοπ με γκολ του Λόβρεν στο 91ο λεπτό.




Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x