Γερμανία

Τούχελ για Χούμελς: «Δυστυχώς η Μπάγερν είναι πάνω από μας»

Ρεαλιστής ο Τόμας Τούχελ, αντιλαμβάνεται πως η Μπάγερν είναι σε θέση να δελεάσει παίκτες όπως ο Ματς Χούμελς από τη Ντόρτμουντ και δεν κρύβει την απογοήτευσή του για τη διαφαινόμενη μεταγραφή.

Ο Ματς Χούμελς έκανε γνωστή την επιθυμία του να μεταγραφεί στην Μπάγερν και ήδη υπάρχουν αντιδράσεις στις τάξεις της Ντόρτμουντ.

«Χαίρομαι που έκανε γνωστές τις προθέσεις του. Από αθλητικής άποψης, είμαι απογοητευμένος. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν η μεταγραφή θα γίνει. Πάντως για τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν ο Ματς παραμένει μέλος της ομάδας μας», δήλωσε ο προπονητής της Μπορούσια, Τόμας Τούχελ.

«Πρέπει να αποδεχτούμε ότι υπάρχει μια κατηγορία συλλόγων που είναι πάνω από μας και η Μπάγερν είναι ανάμεσα σε αυτούς. Εμείς πάντως θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τέτοιο τρόπο ώστε το πλεονέκτημα που έχουν αυτές οι ομάδες να μη φαίνεται», πρόσθεσε.

«Κανείς δεν βάζει το κεφάλι κάτω από την απόφαση του Ματς, ούτε πρέπει να το πάρουμε προσωπικά. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν εκφράσει την πίστη τους στην ομάδα», συμπλήρωσε.

Προέβλεψε, δε, πως θα υπάρχουν αντιδράσεις σε βάρος του Χούμελς στα προσεχή παιχνίδια για την… προδοσία του. «Σίγουρα θα υπάρξουν οπαδοί της Ντόρτμουντ που θα εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για το θέμα αύριο ή στο μέλλον», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x