Γαλλία

Τούχελ: «Πρέπει να είμαστε έξυπνοι με τον Αρεολά και τον Μπουφόν»

Για τους δύο τερματοφύλακες της Παρί Σεν Ζερμέν τοποθετήθηκε ο προπονητής της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Τόμας Τούχελ.

Ειδική και ταυτόχρονα έξυπνη μεταχείριση απαιτεί το θέμα σχετικά με τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στην Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία διεκδικούν οι Αλφόνς Αρεολά και Τζιανλουίτζι Μπουφόν, σύμφωνα με τον Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός προπονητής της πρωταθλήτριας Γαλλίας, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε εν όψει του αποψινού αγώνα με την Σεντ Ετιέν, υποστήριξε ότι η έλευση του Μπουφόν στην ομάδα έχει αλλάξει τα δεδομένα, ωστόσο υπολογίζονται κανονικά και οι δύο και γι’ αυτό τον λόγο επιβάλλεται να βρεθεί μια έξυπνη λύση.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τόσο στον αποψινό αγώνα όσο και στην αναμέτρηση με την Λίβερπουλ την προσεχή Τρίτη (18/9) στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, βασικός θα είναι ο Αρεολά.

«Έχω μιλήσει με τον Αρεολά. Μετά την έλευση του Μπουφόν η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Ο “Τζίτζι” είναι ένας θρύλος. Γι’ αυτούς τους λόγους πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι και με τους δύο και να βρούμε μια λύση, αν και ο Αρεολά θα παίξει βασικός αύριο (σ.σ. σήμερα) και εναντίον της Λίβερπουλ», υπογράμμισε ο 45χρονος τεχνικός.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παναγούλιας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x